Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
18. 04. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

CSKA zdramatizovalo finálovú sériu + video

V stredu pokračovalo finále 10. sezóny KHL tretím zápasom v Moskve. Domáce CSKA sa tešilo z prvého víťazstva a znížilo stav série s Kaza?ou na 1-2. Hrdinom bol dvojgólový Petrov.

CSKA Moskva – Ak Bars Kaza? 3:2 PP (1:2, 1:0, 0:0, 1:0), stav série 1-2


Góly: 15. Petrov (Grigorenko, Popov), 39. Scott (Žarkov, Marčenko), 73. Petrov (Popov) – 17. Lander (Manuchov, Sekáč), 19. Galijev (Tkačov)(PP)
Strely: 38-19 (14-6, 12-4, 6-4, 6-5), Trestné minúty: 4-8 (2-2, 2-4, 0-2, 0-0), Brankári: Sorokin - Garipov


CSKA v prvej tretine herne dominovalo a viac ako dvojnásobne prestrieľalo Kakaz?. Ujalo sa aj vedenia, keď po prečíslení troch proti dvom skóroval v 15. minúte Kirill Petrov. Hostia však vyťažili z minima maximum a dvoma gólmi za 95 sekúnd otočili stav na 2:1 vo svoj prospech. V 17. minúte najskôr prestrelil Iľju Sorokina Anton Lander a zakrátko ho zblízka v prvej presilovej hre Ak Bars prekonal Stanislav Galijev. S 10 gólmi sa stal novým streleckým lídrom tohto play-off. Emil Garipov čelil až 14 strelám, kým Sorokin inkasoval dvakrát zo šiestich pokusov.



V druhej tretine bol moskovský tím dokonca až trojnásobne strelecky aktívnejší, ale dlho nevedel vyrovnať skóre. Napokon sa mu to podarilo v 39. minúte zásluhou Grega Scotta, ktorý šikovne tečoval za chrbát Garipova streli Alexeja Marčenka. Sorokin čelil iba štyrom strelám. CSKA mohol ísť aj do vedenia, ale nevyužilo ani jednu z troch presiloviek.


V tretej tretine hrali oba tímy zo zabezpečenej obrany a aj preto brankári čelili dokopy iba desiatim strelám. CSKA hralo ďalšiu presilovku a bolo bližšie rozhodnutiu zápasu, ale 5 600 divákov v Ľadovom paláci už do konca normálneho hracieho času gól nevidelo. V 13. minúte predĺženie ich však potešil Petrov, ktorý druhým gólom v zápase rozhodol o výhre CSKA 3:2, prvej o finálovej sérii. Sorokin k nej prispel 17 zákrokmi, kým Garipov čelil 38 strelám.

Štvrtý finálový súboj je na programe v piatok opäť v Moskve.

Zostava CSKA: Sorokin (Johansson) – Kiselevič, Robinson, Nestěrov, Marčenko, Pašnin, Sergejev, Naumenkov – Grigorenko, Popov, Petrov – Šalunov, Andronov, Kaprizov – Telegin, Svetlakov, Ničuškin – Platt, Scott – Popugajev

Zostava Kazane: Garipov (Šaryčenkov) – Markov, Jarullin, Batyršin, Ľamkin, Ohtamaa, Manuchov, Sidorov – Sekáč, Lander, Azevedo – Zaripov, Tkačov, Galijev – Lukojanov, Burmistrov, Potapov – Gluchov, Svitov, Klinkhammer

Pozri aj:
Kaza? vyhrala aj druhý domáci zápas finále + video

Kaza? otvorila finále KHL tesnou výhrou nad CSKA + video

Štatistiky a fakty pred 10. finále KHL: Demitrov rekord je v ohrození (preview)

Rozpis finále 10. sezóny KHL:

CSKA Moskva – Ak Bars Kaza?, piatok 20. apríla (18:30)
*Ak Bars Kaza? – CSKA Moskva, nedeľa 22. apríla (16:00)
*CSKA Moskva – Ak Bars Kaza?, utorok 24. apríla (18:30)
*Ak Bars Kaza? – CSKA Moskva, štvrtok 26. apríla (18:00)
* – ak bude potrebné
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist