Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
18. 09. 2018 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kto sa zaradil medzi najlepších hráčov druhého týžd?a sezóny?

Kontinentálna hokejová liga v pondelok zverejnila rozhodnutie špeciálnej komisie, ktorá vybrala najlepších hráčov minulého týžd?a.

Českých priaznivcov poteší, že za najlepšieho brankára bol vymenovaný Jakub Kovář, ktorého Jekaterinburg ešte neprehral. On samotný zaznamenal minulý týžde? dve výhry na ľade súpera, v ktorých mal 96,3% úspešnosť zákrokov a priemer 1,00 inkasovaného gólu na zápas.

Najlepším obrancom sa stal Alexander Jelesin z Lokomotivu, ktorý zaznamenal jeden gól a jednu asistenciu v dvoch zápasoch, pričom si pripísal aj tri plusové body. Na bránu vyslal osem striel, predviedol osem bodyčekov a sedem blokov.

Z útočníkov sa najviac darilo Juusovi Puustinenovi z Nižnekamska, ktorý pomohol k trom výhram v štyroch zápasoch, keď strelil štyri góly a pridal dve asistencie. Bodoval v každom zápase a proti Sibiru sa dokonca prezentoval hetrikom.

Útočník Novosibirsku Nikita Michailov bol vybraný za najlepšieho nováčika, keď v troch zápasoch strelil tri góly a pridal jednu asistenciu. Dvadsaťročný talent skóroval vo všetkých troch stretnutiach.

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist