Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
30. 09. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Hovorka zaznamenal premiérový bod v KHL + video

V nedeľných zápasoch KHL sa predstavili aj dvaja slovenskí útočníci, obaja Marekovia. Kým jeden zažil významný kariérny míľnik, druhý nebodoval. Obaja však boli pri prehrách svojich tímov.

Hovorka s premiérovým bodom

Marek Hovorka si v jeho štvrtom zápase v súťaži pripísal na konto prvý kanadský bod v podobe sekundárnej asistencie. V 43. minúte sa podieľal na góle Vojtěcha Poláka, ktorý posielal Admiral do vedenia 2:1 v Kazani. Obhajca titulu však napokon vyhral 4:2.

Tridsaťtriročný Dubničan odohral ako člen štvrtej formácie presne 11 a pol minúty, čo bol druhý najnižší čas na ľade medzi útočníkmi Vladivostoka. Okrem gólovej prihrávky zaznamenal aj dve strely na bránu súpera. Jeho tímu naďalej patrí 11. miesto vo Východnej konferencii.

Hovorkov 1. bod v KHL:

Hrivík nebodoval pri prehre

Marek Hrivík odohral 18 minút a 16 sekúnd ako druhý najvyťaženejší útočník Viťazu, ktorý doma podľahol trápiacemu sa Novosibirsku 3:4. Zaznamenal dve strely na bránu, no bodové konto si nerozšíril. Nedarilo sa mu ani na vhadzovaniach, keď zo 17 vyhral iba šesť (35 %).

Góly Viťazu:


Dvadsaťsedemročný center má po deviatich zápasoch sezóny priemer rovného bodu. So šiestimi gólmi je stále najlepším strelcom tímu, s deviatimi bodmi je druhý. Ak by sa nerátal duel so Slovanom, v ktorom sa zranil, bodoval by už v posledných šiestich. Viťaz je na ôsmom mieste v Západnej konferencii. Sibir ukončil 12-zápasovú sériu prehier od začiatku ročníka.


Pozri aj:
HRIVÍK SA VR?TIL DO AKCIE A HNEĎ DAL O SEBE VEDIEŤ + VIDEO
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist