Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
20. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Spartak s Hudáčkom v bráne ukončil víťaznú sériu Slovana + video

Július Hudáček si pripísal druhé víťazstvo nad Slovanom v tejto sezóne. Jeho Spartak Moskva vyhral doma nad slovenským tímom 4:1, rovnako ako v septembri v Bratislave a ukončil mu sériu piatich výhier.

Spartak Moskva – SLOVAN BRATISLAVA 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)


Góly: 4. Kalinin (Karsums, Lisin), 29. Kosov (Zubov), 58. Nikoncev, 59. Karsums (Maxwell, Chochlačov)(EN) – 38. Lamper
Strely: 30-27 (7-6, 14-10, 9-11), Trestné minúty: 4-4 (2-0, 2-2, 0-2), Brankári: Hudáček - Čiliak


Spartak vyletel na súpera a od začiatku zamestnával Čiliaka. Veľmi rýchlo sa mu podarilo otvoriť skóre. Vo štvrtej minúte zostal úplne voľný na ľavom kruhu Dmitrij Kalinin, ktorý presnou strelou prekonal brankára Slovana. Rozlet domácich pribrzdilo v siedmej minúte ich prvé oslabenie v zápase po zlom striedaní a vyššom počte hráčov na ľade. Slovan ho však nevyužil na vyrovnanie. V strede tretiny najskôr mohol zvýšiť náskok Spartaka Lisin, no prečíslenie nezakončil úspešne. Na opačnej strane sa dostal pred Hudáčka Sukeľ, ktorý však zblízka netrafil bránu. Do prvej prestávky mal Spartak ešte niekoľko sľubných šanci, ale stav sa už nezmenil. Hudáček kryl všetkých šesť striel.

Druhá tretina bola bohatšia na šance aj na góly. Spartak si hneď v úvode vybojoval presilovku, v ktorej Slovan podržal Čiliak skvelým zákrokom lapačkou proti Daugavinšovi. Hudáček však musel byť pozorný, lebo slovanisti sa v oslabení dvakrát dostali do úniku. V 29. minúte aktivita Spartaka vyústila do druhého gólu, ktorý po prečíslení troch proti jednému strelil Jaroslav Kosov. Asistoval mu Iľja Zubov, ktorý si pripísal 200. bod v KHL. Slovanu sa v závere tretiny nečakane podarilo znížiť stav zásluhou Patrika Lampera, ktorý predviedol peknú individuálnu akciu. Po kontaktnom góle hral Slovan, navyše, druhú presilovku, no tá zostala nevyužitá.

V tretej tretine si Spartak vypracoval ešte viac čistých šancí, takmer z každej strely hrozil gól. Čiliak však chytal fantasticky a raz mu pomohla aj tyčka. Už po 46 sekundách hry netrafil odkrytú bránu Slovana Hanzl, v 43. minúte Čiliak zneškodnil zakončenie Karsumsa po prečíslení troch proti jednému. V 45. minúte mohol Slovan udrieť v závere vlastného oslabenia, ale Lampera vychytal Hudáček v samostatnom nájazde. Spartak dlho nevedel skórovať, ale v 58. minúte Anatolij Nikoncev prekonal Čiliaka jednoduchou strelou spoza obrancu. Brankárovi Slovana puk prepadol cez výstroj a zatienil tak jeho skvelý výkon v zápase. O 80 sekúnd neskôr spečatil triumf Spartaka 4:1 gólom do prázdnej brány Martins Karsums.



Čiliak bol celý zápas výborný a napokon ho opustil s 27 zákrokmi. Hudáček predviedol o jeden zákrok menej a vylepšil si tohtosezónnu bilanciu na 7-8. Slovan prišiel o sériu piatich výhier a klesol v tabuľke Západnej konferencie na 9. miesto. Spartak sa, naopak, posunul na 6. pozíciu s dvojbodovým náskokom a zápasom k dobru. Slovanistov čaká druhý duel na výjazde v pondelok v Soči.

Tradičná Hudashow po domácej výhre:
>

Zostava Spartaka: Hudáček (Bespalov) – Kutejkin (A), Grigorev, Kalinin (C), Kulik, Osipov, Dyblenko, Provolnev – Daugavinš, Hanzl, Lisin – Chochlačov, Maxwell, Talalujev – Nikoncev, Zubov (A), Kosov – Leščenko, A. Voronin, Karsums – Šalagin.

Zostava Slovana: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Grman, Meszároš (A), Klok, Jánošík, Bačik, Švarný – ?epík (A), Taffe, Červený – Liška, Sukel', Rau – Lamper, Bailey, Lunter – Baranov, Chipchura, Hrnka



reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist