Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
22. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Naladí sa Slovan víťazne na dvojzápas vo Viedni?

Slovan Bratislava v sobotu prišiel o päťzápasovú víťaznú sériu, keď prehral na ľade Spartaka Moskva 1:4. V pondelok sa pokúsi napraviť si chuť v Soči, ktorému bude chcieť vrátiť septembrovú domácu prehru.

Pozri aj: Spartak s Hudáčkom v bráne ukončil víťaznú sériu Slovana + video

Slovan aj po ukončení víťaznej série zostal blízko postupových miest. V tabuľke Západnej konferencie je deviaty s 18 bodmi. Odohral však až 21 zápasov, takže jeho súperi v boji o play-off majú najmenej jeden k dobru. Sezónnu bilanciu vonku si v Moskve zhoršil na 3-9.

Soči strieda v poslednom čase výhry s prehrami, naposledy podľahlo doma CSKA Moskva 1:2 po samostatných nájazdoch. V tabuľke Západnej konferencie je o štyri miesta vyššie ako Slovan, keď v 20 zápasoch získalo 21 bodov. V domácom prostredí má v tomto ročníku nelichotivú bilanciu 3-7.


Oba tímy sa stretli naposledy 29. septembra, keď Soči zvíťazilo v Bratislave 4:1. Z doterajších deviatich vzájomných súbojov v KHL vyhral ruský tím šesť, vrátane troch zo štyroch na domácom ľade. V minulej sezóne tam však Slovan vyhral 2:1 po nájazdoch.

Slovanisti sa budú chcieť naladiť víťazne na náročný dvojzápas vo Viedni v rámci KHL World Games. Po prestávke vyzvú 26. októbra CSKA Moskva a o dva dni neskôr Petrohrad, teda dva najlepšie tímy v konferencii. Potom ich čaká na úvod novembra trojzápasová domáca séria, počas ktorej privítajú Novosibirsk, Jaroslavľ a Astanu.

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist