Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
29. 10. 2018 ⋅ Marián Masaryk Správy 0 komentárov

Starčenko, Postma a Metsola hviezdami uplynulého týžd?a KHL!

Špeciálna komisia KHL vyhlásila v pondelok mená štyroch najlepších hráčov uplynulého týžd?a, ôsmeho v tejto sezóne. Všetci si obliekajú dresy tímov z Východnej konferencie.

Najlepší útočník: Roman Starčenko (Astana)

Kazašský krídelník strelil dva góly a pridal štyri asistencie v troch víťazných domácich zápasoch, pričom v každom z nich bodoval a v dvoch skóroval. V dueli proti Sibiru (5:2) zaznamenal víťazný gól a dve asistencie, pri výhrach nad Minskom i Podoľskom (obe 3:1) prihrával na víťazné góly spoluhráčom. Dokopy vyslal na súperových brankárov sedem striel.

Najlepší brankár: Juha Metsola (Ufa)

Fínsky gólman zaknihoval bilanciu 2-1 s úspešnosťou zákrokov 97,3 % a priemerom 0,99 inkasovaného gólu na zápas. V každom dueli pustil za chrbát jediný puk a vo všetkých získal jeho tím aspo? bod. Spolu zastavil 104 zo 107 striel, ktorým čelil. Pri jedinej prehre s Omskom (0:1 PP) urobil 42 zákrokov, ďalších 35 pri výhre nad Petrohradom (2:1) a 27 v súboji s Viťazom (2:1).


Najlepší obranca: Paul Postma (Kaza?)

Kanadský bek nazbieral päť bodov za gól a štyri asistencie v štyroch zápasoch na súperových klziskách, z ktorých obhajca titulu tri vyhral. V dueli proti Chabarovsku (4:2) strelil víťazný gól a na jeden prihral, pri výhre nad Admiralom (5:1) dvakrát asistoval. Zaznamenal aj štyri plusové body a päť zblokovaných striel.

Najlepší nováčik: Nikita Michailov (Novosibirsk)

Dvadsaťročný center nazbieral dve asistencie v troch zápasoch, z ktorých Sibir jeden vyhral. Práve v stretnutí proti Viťazu (4:2) získal oba svoje body. Pridal k nim dve zblokované strely a jeden plusový bod.

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist