Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
14. 11. 2018 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Hrivík ukončil bezbodovú sériu, Hudáček vychytal výhru nad lídrom KHL + video

V stredajších zápasoch KHL sa predstavili aj traja Slováci. Z výhry sa tešil iba Július Hudáček, ktorého tím zdolal lídra súťaže. Do bodovania sa zapísal ako jediný Marek Hrivík.

Hrivík si pripísal siedmu asistenciu a 13. bod v jeho 19. zápase sezóny, pričom ukončil trojzápasovú sériu bez bodu. V samom závere druhej tretiny mal prsty v góle Denisa Kokareva na 2:1. Viťaz však doma podľahol Čeľabinsku 3:4 po predĺžení.

Rodák z Čadce odohral 22 minút a 50 sekúnd ako najvyťažovanejší útočník tímu. Zaznamenal aj tri strely na bránu, bodyček a vyhral 13 z 22 vhadzovaní (59 %).



Hudáček vychytal triumf nad lídrom KHL

Hudáček zastavil 25 z 28 striel a doviedol Spartak Moskva k domácemu triumfu 4:3 po predĺžení nad Jekaterinbugom, najlepším tímom súťaže. Uštedril mu prvýkrát v sezóne druhú prehru po sebe. Obrat z 1:3 zavŕšil 12 sekúnd pred koncom nadstaveného času Viačeslav Leščenko.

Skúsený brankár si vylepšil bilanciu v tomto ročníku na 11-10-1 v 23 zápasoch. Spartaku vychytal aspo? bod v posledných štyroch dueloch.




Hovorka nebodoval pri vysokej prehre Admiralu

Marek Hovorka si natiahol osobnú sériu bez bodu už na sedem zápasov a po 20 dueloch sezóny má na konte stále iba tri asistencie. Pri prehre 2:8 v Petrohrade odohral 14 minút a 44 sekúnd.

Admiral viedol po prvej tretine prekvapivo 1:0, ale potom sa SKA rozbehlo a uštedrilo mu šiestu prehru v sérii. V druhej strelilo tri góly a v tretej päť. Zažiaril Nikolaj Prochorkin, ktorý zaznamenal hetrik a pridal dve asistencie.





reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist