Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
17. 11. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Gól prišiel neskoro. Slovan prehral v Nižnom Novgorode + video

Bratislavský Slovan nezvládol tretí zápas aktuálneho výjazdu. V Nižnom Novgorode bol oveľa aktívnejší, ale doplatil na streleckú nemohúcnosť a prehral 1:4. Nervózny záver priniesol množstvo vylúení.


Torpedo Nižný Novgorod – SLOVAN BRATISLAVA 4:1 (0:0, 2:0, 2:1)


Góly: 23. Žafiarov (Sabolič, Miele), 35. Varnakov (Paršin), 49. Iľjin (Calof, Veriajev), 60. Iľjin – 58. Gelinas (?epík, Červený)
Strely: 24-46 (5-10, 11-18, 8-18), Trestné minúty: 17-40 (2-2, 4-2, 11-38), Brankári: Galimov - Štěpánek


V prvej tretine mal Slovan dvojnásobnú streleckú prevahu a aj viac gólových šancí, ale nedokázal skórovať. Galimov zastavil všetkých 10 striel a poradil si aj s dvomi prečísleniami dvoch proti jednému. Prvé zakončoval ?epík, no neuspeli ani Taffe a Červený z dorážok. Pri druhom Chipchura neprihral Lunterovi, ale sám vystrelil. Na opačnej strane sa Štěpánek zaskvel semaforom po strele Holma. Oba tímy premárnili po jednej presilovke, pričom tú slovanistickú predelila prestávka.

Aj v prostrednej tretine bol Slovan aktívnejší, ale góly strieľali iba domáci hráči. Už v 23. minúte Dmitrij Žafiarov poslal Torpedo do vedenia 1:0, keď dorazil puk do brány po akcii Mieleho. Slovan potom nevyužil druhú presilovku v zápase na vyrovnanie, a tak pykal. V 35. minúte zvýšil náskok Novgorodu na 2:0 Michail Varnakov, ktorý skóroval z dorážky Paršinovej strely. Zakrátko mohlo byť 3:0, no Štěpánek skvele vychytal Siomina pri prečíslení dvoch proti jednému. Galimov čelil až 18 strelám, pričom najviac sa zapotil pri dvoch šanciach Baileyho.

V tretej tretine sa obraz hry nezmenil. Slovan sa stále snažil niečo urobiť s výsledkom, ale Galimov bol proti. Zuby si na ?om vylámali v dobrých šanciach Jeglič aj Lunter. Štěpánek hneď v úvode podržal Slovan pri zakončení Mieleho zblízka, no protihráč do neho vrazil a chvíľu ležal na ľade. Napokon však pokračoval v hre. V 49. minúte nezabránil tretiemu puku v jeho sieti, keď Daniil Iľjin zužitkoval prihrávku Calofa spoza brány. Duel spestrila v 56. minúte bitka Sabliča so Sersenom a potom Slovan predsa len skóroval. Galimovovi pokazil čisté konto v 58. minúte Gelinas strelou z veľkého uhla. Neskôr sa strhlo niekoľko šarvátok a Sukeľ bol dokonca vylúčený do konca zápasu. Bodku za ním dal technický gól Iľjina do prázdnej brány.


Slovan prestrieľal Torpedo 46:24, ale prehral tretí duel z posledných štyroch. Aktuálny výjazd zakončí v pondelok na ľade CSKA Moskva, lídra konferencie, s ktorým koncom októbra vo Viedni prehral 0:9.



Zostava Torpeda: Galimov (Tichomirov) – Bodie, Holm, Orlov (A), Barancev, Korobov, Sergijenko, Rodionyčev (C) – Varnakov, Galuzin, Paršin – Žafiarov, Miele, Sabolič – Veriajev, Iľjin, Urakov – Calof, Makarenko, Smolin – Siomin

Zostava Slovana: Štěpánek (Čiliak) – Sersen (C), Gelinas, Grman (A), Meszároš, Jánošík, Klok, Švarný (A), Baranov – ?epík, Taffe, Červený – Jeglič, Sukeľ, Lunter – Liška, Bailey, Rau – Sloboda, Chipchura, Hrnka



reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist