Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
18. 12. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan viedol v Petrohrade, ale sériu prehier neukončil + video

Na Slovan Bratislava čakal hneď po reprezentačnej prestávke náročný zápas v Petrohrade. Aj keď v ?om otvoril skóre, domáci tím nedopustil prekvapenie a zvíťazil 4:1.

SKA Petrohrad – SLOVAN BRATISLAVA 4:1 (1:1, 2:0, 1:0)


Góly: 10. Jakupov (Koskiranta), 24. Plotnikov (Tichonov, Daciuk), 36. Prochorkin (Zub, Gusev), 50. Gusev (Prochorkin)(PP) – 9. Sukeľ (Hrnka, Klok)
Strely: 30-25 (7-11, 10-11, 13-3), Trestné minúty: 8-6 (4-2, 2-0, 2-4)
Brankári: Hellberg - Čiliak


Slovan začal duel nebojácne a v deviatej minúte zaskočil takmer 11 000 divákov v Ľadovom paláci Matúš Sukeľ, ktorý poslal hostí do vedenia 1:0 peknou strelou z pravého kruhu. Dlho sa však so spoluhráčmi netešil, lebo už po 33 sekundách hry bolo vyrovnané. Po samostatnom úniku prekonal Mareka Čiliaka bekhendovým blafákom Nail Jakupov. Slovan bol v prvých dvoch tretinách strelecky aktívnejší, ale góly už strieľalo iba SKA. V druhej tretine vybudovali náskok 3:1 Sergej Plotnikov s Nikolajom Prochorkinom, v tretej spečatil triumf 4:1 presilovkovým gólom Nikita Gusev. Magnus Hellberg prispel k šiestej výhre Petrohradu v sérii 25 zákrokmi, Čiliak čelil 30 strelám pri jedenástej prehre Slovana po sebe.

Druhý zápas na krátkom výjazde odohrá Slovan vo štvrtok v Minsku, ktorý ho už v tabuľke Západnej konferencie predbehol. Slovenský tím je v nej posledný s 23 bodmi zo 40 duelov sezóny.





Zostava Petrohradu: Hellberg (Šesťorkin) – Belov (A), Zub, Hersley, Chafizullin, Zubarev, Rundblad, Rukavišnikov – Plotnikov (C), Daciuk, Tichonov (A) – Gusev, Karpov, Prochorkin – Barabanov, Kručinin, Byvalcev – Li, Jakupov, Malcev – Koskiranta


Zostava Slovana: Čiliak (Štěpánek) – Gélinas, Sersen (C), Klok, Grman, Jánošík, Meszároš (A), Švarný – ?epík (A), Taffe, Červený – Bailey, Sukeľ, Jeglič – Lamper, Hrnka, Sloboda – Baranov, Chipchura, Rau


reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist