Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
28. 12. 2018 ⋅ Marián Masaryk Sumáre 0 komentárov

Slovan vyhral aj druhý zápas po dlhej sérii prehier + video

Slovan Bratislava sa po dlhej sérii prehier rozbehol. Po Nižnom Novgorode zdolal v piatok aj Nižnekamsk, ktorý natiahol svoju nepriaznivú sériu. Po výhre 3:1 sa odlepil z dna Západnej konferencie.

SLOVAN BRATISLAVA – Neftechimik Nižnekamsk 3:1 (1:0, 0:1, 2:0)

Góly: 11. Jánošík (Sukeľ), 44. Taffe (Rau), 51. Lamper (Chipchura, Sersen) – 23. Padakin (Galimov, Nestrašil)
Strely: 28-28 (12-6, 9-14, 7-8), Trestné minúty: 2-6 (0-2, 2-2, 0-2)
Brankári: Štěpánek – Ježov


V prvej tretine bol Slovan lepším tímom, čo potvrdila aj jeho dvojnásobná strelecká prevaha. V 11. minúte sa zaslúžene ujal vedenia 1:0, keď Adam Jánošík prekonal Iľju Ježova strelou z ľavého kruhu. V druhej tretine Nižnekamsk pridal a už v tretej minúte sa dočkal vyrovnania. Pavel Padakin dorazil puk za bezmocného Jakuba Štěpánka, ktorý rovno jemu na hokejku vyrazil strelu Galimova. Chipchura mohol v strede duelu obnoviť náskok Slovana, ale v samostatnom úniku neuspel. Na opačnej strane sa zaskvel Štěpánek po chybnej rozohrávke domácich. V 44. minúte skóroval Jeff Taffe zblízka a v 51. minúte spečatil triumf Slovana 3:1 Patrik Lamper podobnou strelou ako Jánošík pri svojom góle. Český brankár prispel k druhej výhre po 13-zápasovej sérii prehier 27 zákrokmi. Ježov kryl 25 striel pri šiestej prehre Nižnekamska po sebe.



Slovan sa odlepil od posledného miesta v Západnej konferencii a o bod predbehol Čerepovec. Posledný zápas domácej série aj v tomto roku odohrá v nedeľu proti Jokeritu.

Zostava SLOVANA: Štěpánek (Čiliak) – Gelinas, Sersen (C), Grman, Klok, Jánošík, Meszároš (A), Baranov, Bačik – Rau, Taffe (A), Bailey – Lunter, Sukeľ, Červený – Lamper, Hrnka, Chipchura – Jeglič, Buc, Sloboda.


Zostava Nižnekamsk: Ježov (Korotajev) – Sergejev, Musin, Šaripzjanov (A), Ogurcov, Polášek, Bryncev, Volgin – Galimov (A), Nestrašil (C), Padakin – Poriadin, Kulikov, Šiksatdarov – Puustinen, Nättinen, Ruohomaa – Šafigullin, Šarifjanov, Chajrullin – Zdunov

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist