Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
26. 02. 2019 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Hudáček v prvom zápase play-off vynuloval Petrohrad! + video

Slovenský brankár Július Hudáček sa aj v jeho druhom play-off KHL v kariére stretol v prvom kole s Petrohradom. Tentoraz však sériu začal fantasticky, keď doviedol Spartak Moskva k výhre 2:0 a vedeniu 1-0 na zápasy.

Tridsaťročný rodák zo Spiša zastavil všetkých 30 striel (12, 9, 9) a zaznamenal svoj vôbec prvý triumf v bojoch o Gagarinov pohár. Prišiel proti SKA, proti ktorému odchytal pred rokom celú sériu prvého kola play-off v drese Čerepovca (0-4). Pre Spartak išlo o vôbec prvú výhru na nulu v Petrohrade od vzniku KHL.

Hudáčkov skvelý zákrok korčuľou proti Rukavišnikovi:


Petrohrad prestrieľal Spartak v úvodnom domácom zápase série pomerom 30:16, ale Hudáčka nikto neprekonal. O výhre moskovského klubu rozhodli dva presilovkové góly zo záveru prvej tretiny, ktoré strelili Robin Hanzl a Martinš Karsums v rozmedzí 2 minút a 14 sekúnd. Karsums zvýšil stav na 2:0 len 20 sekúnd pred prvou prestávkou.

Slovenský reprezentant vychytal zárove? svoju prvú nulu vo vyraďovacích bojoch, druhú v tejto sezóne a celkovo siedmu v KHL. Základnú časť pritom ukončil so štyrmi prehrami v sérii a so sezónnou bilanciou 17-21-4. Spartak napriek tomu postúpil do play-off zo siedmeho miesta v Západnej konferencii.

Góly Spartaka:


Radosť z víťazstva:


Druhý zápas série sa odohrá vo štvrtok opäť v Petrohrade. Ak Spartak znova zvíťazí, pocestuje domov s náskokom 2-0. V historicky prvom play-off KHL pred 10 rokmi Spartak vyradil Petrohrad hneď v prvom kole. Zopakuje tento úspech?

Zostrihy zo zápasu:


Igor Ulanov, tréner Sparaka: „Držali sme sa nášho herného plánu, boli sme disciplinovaní. V play-off nič nedosiahnete bez disciplíny. Naše špeciálne formácie boli silné, neinkasovali sme, aj keď SKA malo šance. Každý vie, akú majú ofenzívnu silu. Chcel som by sa poďakovať divákom sa podporu, bolo skvelé počuť ich na štadióne.“

Iľja Vorobiov, tréner SKA: „Gratulujeme Spartaku. Bez strelených gólov ťažko vyhráte zápas. Musíme sa pozrieť na to, čo sme robili zle. Vo štvrtok uvidíte z našej strany úplne iný hokej.“
reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist