Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
01. 03. 2019 ⋅ Marián Masaryk Slováci v KHL 0 komentárov

Tréner Spartaka vyzdvihol Hudáčka: Udržal nás v hre

Vo štvrtok tím Spartak Moskva zopakoval senzáciu z úvodného zápasu play-off a vyhral aj druhý zápas série prvého kola v Petrohrade. Podľa jeho trénera mal na tom opäť veľkú zásluhu aj slovenský brankár Július Hudáček.


„Július Hudáček náš udržal v hre v prvých striedaniach tretej tretiny. Potom sme sa vrátili do zápasu a nepoľavili sme až do samého konca. Využili sme naše šance, ktoré sme si vypracovali. Bol to zaujímavý zápas play-off. Séria pokračuje,“ povedal po výhre 3:2 hlavný tréner Igor Ulanov.

Spartak prehrával po dvoch tretinách 0:2, ale troma gólmi v tej poslednej otočil stav. Víťazný gól pritom padol až päť sekúnd pred koncom. Hudáček prispel k druhému triumfu nad favoritom za tri dni 32 zákrokmi. V pondelok vychytal nulu s 30 zákrokmi (2:0).

„Chcem sa našim chalanom poďakovať. Bolo nám jasné, že SKA bude veľmi aktívne, bude nás držať v našom obrannom pásme a bude veľa strieľať na našu bránu. Julius nás však udržal v hre a my sme prečkali búrku. V druhej tretine sme zlyhali, ale nevzdali sme sa a hrali sme celých 60 minút,“ doplnil Ulanov k hodnoteniu duelu.



A čo povedal po druhej prehre tréner Petrohradu Iľja Vorobiov, ktorý po tej prvej sľuboval úplne iný výkon od jeho zverencov?

„V prvých dvoch tretinách sme hrali inak. V tretej sme mali nejaké problémy na lavičke, ale to je naša interná záležitosť. Na postup potrebujete štyri výhry. Na ďalší zápas sa pripravíme. Počkajte si a uvidíte.“

Tretí zápas série je na programe v sobotu od 15:00 SEČ v Moskve. Spartak si v ?om môže vybojovať postupový mečbal, ale ak vyhrá Petrohrad, séria sa ešte vráti k nemu. Klub z hlavného mesta Ruska si zvýšil šancu napodobniť play-off 2009, keď vyradil SKA hneď v prvom kole.

Hudáček si dvoma výhrami vylepšil bilanciu proti SKA v play-off na 2-4 (vlani s Čerepovcom 0-4, pozn. red.). Dokáže ju v najbližších dvoch dueloch vyrovnať?

reklama
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Slovan Bratislava v KHL
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist