Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Zakončí Slovan domácu sériu výhrou nad Čerepovcom?

Autor: Marián Masaryk  /   06. októbra 2016

Tím Slovan Bratislava čaká dnes od 19:00 posledný duel trojzápasovej domácej série proti Severstaľu Čerepovec. Pokúsi sa pretrhnúť šnúru troch prehier a priblížiť sa k dnešnému súperovi v tabuľke.

Kým jediný slovenský zástupca v KHL prehral posledné tri zápasy s hrozivým skóre 1:14, Čerepovec ťahá päťzápasovú víťaznú sériu. Vďaka nej sa vyšvihol na 11. miesto v Západnej konferencii s 21 bodmi, Slovan má o päť bodov menej a je na 13. pozícii.

Severstaľ čelil v ostatných dueloch slabším súperom (Vladivostok, Chabarovsk, Kunlun), no naposledy zdolal Dynamo Moskva. V Bratislave sa predstavili dva špičkové kluby súťaže, CSKA Moskva a Petrohrad.

Článok pokračuje pod reklamou


Z doterajších ôsmich vzájomných zápasov s Čerepovcom vyhral Slovan len tri, vrátane oboch v minulej sezóne. Doma zvíťazil 5:4, vonku 2:1. Až štyrikrát však prehral s dnešným súperom na nulu, úplne prvý duel pomerom 0:6.

Podarí sa Slovanu ukončiť víťaznú šnúru Čerepovca a potešiť domácich fanúšikov v Slovnaft Aréne výhrou? Stávkové kancelárie mu veria.

Zostava domácich prešla oproti zápasu s Petrohradom niekoľkými úpravami, v bráne však zostáva Kanaďan Barry Brust.

Zostava Slovana: Brust (Pogge) – Ďaloga, Kundrátek, Nedorost, Taffe, Cheechoo – Švarný, Plastino, Šťastný, Viedenský, Jeglič – Meszároš, Rosandič, Valský, Zigo, Chipchura – Bačík, Pokorný, Vopelka, Luš?ák, Šiška


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist