Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Andrej Šťastný: Dúfam, že krízu sme prekonali

Autor: Marián Masaryk  /   07. októbra 2016

Slovan Bratislava vo štvrtok prelomil strelecké trápenie z ostatných zápasov a na domácom ľade zdolal Čerepovec 3:2. Po dlhšom čase si pripísal trojbodové víťazstvo, ku ktorému výrazne prispel aj útočník Andrej Šťastný.

„Chavalabohu za tri body. Zápas sa pre nás vyvíjal dobre, ale v druhej tretine sme zaspali a dostali sme ´sprosté´ góly. Aj ja som mal veľkú šancu a keby sme nevyhrali, bol by som si veľmi vyčítal, že som nedal gól,“ priznal pre klubový web Šťastný, ktorý v zápase nazbieral dve asistencie. Prihral aj Cheechooovi na víťazný gól v 58. minúte.

Slovan po prvej tretine viedol 1:0 zásluhou Andreja Meszároša, ale v druhej časti hry dvakrát inkasoval po vlastných chybách. V záverečnej tretine však pridal a dvoma gólmi Taffeho a Cheechooa strhol výhru na svoju stranu. Tú hráči už veľmi potrebovali.

Článok pokračuje pod reklamou


„Povedali sme si, že tento zápas musíme vyhrať za každú cenu. V druhej tretine sme mali výpadok a súper dal z dvoch šancí dva góly. V prestávke sme sa zhodli, že sa musíme vrátiť k tomu, čo sme hrali v prvej tretine. Podarilo sa a hlavne že tri body sú doma. Dúfam, že krízu sme prekonali. Každý zápas chceme vyhrať a hádam v tom budeme pokračovať,“ dodal Šťastný.




Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist