Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Chipchura viní za prehru Slovana chyby a koncovku

Autor: Marián Masaryk  /   18. októbra 2016

Slovan mal v pondelok zlý začiatok zápasu proti Nižnekamsku a už v prvej tretine inkasoval dvakrát po vlastných chybách. Dvojgólový náskok si súper udržal až do konca a vyhral 5:2.

„Mali sme zlý štart do zápasu, súperovi sme to značne uľahčili, keď sme mu sami ponúkli niekoľko šancí na skórovanie. Urobili sme zbytočné chyby a po treťom góle sa nám už hralo ťažko,“ skonštatoval po zápase kanadský útočník Kyle Chipchura, podľa ktorého už bolo náročné dohnať stratu.

Bratislavský tím zaznamenal až 39 striel na bránu, ale skóroval iba dvakrát. Prvý raz to dokázal za stavu 0:3, druhýkrát už len korigoval výsledok na konečných 2:5. Podľa Chipchuru teda nešlo len o chyby v obrane, ale aj o slabú efektivitu a nedostatočnú snahu v útoku.

„Čo mám na to povedať, často sme prepadávali. V útoku sme si síce nejaké šance dokázali pripraviť, ale gólov sme dali málo. Veľmi ťažko sa hrá, keď musíte dohá?ať náskok a protivník uzavrie svoju tretinu. Musíme sa zlepšiť a tlačiť na súpera ešte viac,“ dodal 30-ročný center, ktorý odohral takmer 500 zápasov v zámorskej NHL.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist