Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Tím so Slovákmi ťahá najdlhšiu sériu prehier v KHL

23. januára 2021

Medzi tímy so slabšou formou sa v Kontinentálnej hokejovej lige radí aj jeden, v drese ktorého hrajú dvaja Slováci – Július Hudáček a Martin Bakoš.

Najhoršiu formu majú Novosibirsk a Riga s 20% úspešnosťou zbierania bodov v poslednom päťzápasovom segmente. Tri body z desiatich získal Kunlun.

Podpriemernú formu má aj šesť tímov, ktoré získali len štyri body: Omsk, Podoľsk, Jaroslavľ, Soči, Minsk a Spartak so spomínanou dvojicou hráčov spod Tatier.

Článok pokračuje pod reklamou


Moskovský klub momentálne ťahá najdlhšiu sériu prehier v lige – trojzápasovú. Dva zápasy po sebe prehrali Novosibirsk, Kunlun, Jekaterinburg a Dynamo Moskva.

Najslabším tímom ligy je stále Riga, ktorá je s 23 bodmi na dne Západnej konferencie. Na dne Východnej konferencie je s 30 bodmi Kunlun. Nižnekamsk má pred ním dvojbodový náskok, ale odohral o dva zápasy viac.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist