Vyhľadávanie
Správy

Kaprizov sa do CSKA v tomto roku nevráti

24. augusta 2021

Tím CSKA Moskva z KHL oznámil, že hviezdny útočník Kirill Kaprizov sa k mužstvu v tejto sezóne nepripojí. Je to pozitíva správa pre jeho zamestnávateľa v NHL, tím Minnesota Wild.

Ruský klub sa údajne snažil dohodnúť so svojím bývalým hráčom na lukratívnej zmluve pre túto sezónu. Ten to využíva ako páku pri rokovaniach o novej zmluve s Wild.

Kaprizov je stále obmedzeným voľným hráčom a podľa Michaela Russoa z The Athletic stále nie je nová dohoda na spadnutie, no konverzácie medzi tímom a hráčovými zástupcami nabrali v ostatnom čase na obrátkach.

Článok pokračuje pod reklamou


Dvadsaťštyriročný Rus, ktorý odohral tri sezóny za CSKA, zažil skvelú nováčikovskú sezónu v NHL. V 55 zápasoch nazbieral 51 bodov (27+24), za čo si vyslúžil Calderovu trofej. V siedmich dueloch play-off pridal dva góly a asistenciu.

Minnesota si okrem neho už nemusí upísať nikoho. V platovom rozpočte jej zostava voľných zhruba 13 miliónov amerických dolárov.


Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist