Vyhľadávanie
Slováci v KHL

Hudáček dosiahol míľnik. Cítil som sa ako dieťa, povedal po hviezdnom debute

22. novembra 2021

Slovenský brankár Július Hudáček má za sebou návrat do Kontinentálnej hokejovej ligy. V prvom zápase sezóny si neviedol zle, ale nakoniec k výhre Rigy nepomohol. Jeho cieľom však bolo jednoducho si duel po dlhej odmlke užiť.

„Musíme povedať, že pred zápasom som sa cítil ako dieťa. Keď hráte veľa zápasov, je to len vaša robota, no dnes som len chcel hrať hokej a užiť si zápas. Neboli sme na začiatku príliš dobrí, no ku koncu zápasu sme zabrali. Brankár Soci však chytal skvelo,“ povedal Hudáček pre ligový web.

Ten za prvú hviezdu zápasu označil Magnusa Hellberga, ktorý pomohol 16 zákrokmi k výhre Soči 1:0. Hudáček bol hneď druhou hviezdou, keď ho z 18 striel prekonal len Janis Jaks počas presilovky.

Tridsaťtriročný rodák zo Spišskej Novej Vsi odohral v nedeľu svoj jubilejný 200. zápas v KHL (základná časť aj play-off). Riga je jeho štvrtým tímom po Novosibirsku, Čerepovci a Spartaku Moskva.



Zdieľaj na FB Zdieľať na Facebooku
Dôležité termíny
Majstrovstvá sveta juniorov
26. decembra 2022 - 5. januára 2023

CHL/NHL Top Prospects Game
25. januára 2023

Vstupný draft NHL
28. a 29. júna 2023
SlovakKHL.sk je portál, ktorý od roku 2010 poskytoval spravodajstvo z KHL zamerané predovšetkým na slovenských hráčov. Od februára 2022 pokrýva mladé slovenské nádeje v popredných zámorských ligách.

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk

Facebook
SlovakKHL.sk
TOPlist