Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
25. 11. 2011 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Radivojevič asistoval, Atlant vo forme

V štyroch piatkových stretnutiach KHL zvíťazili Riga, Atlant, Ufa a Kaza?. Do hry zasiahol zo Slovákov iba Radivojevič, ktorý nazbieral jednu asistenciu.

Branko Radivojevič zaznamenal jednu asistenciu počas štrnástich minút, ktoré strávil v akcii, aby Atlantu pomohol k tesnej výhre nad Novosibirskom v pomere 3:2. Andersson, Vishnevskiy a Glukhov sa postarali o góly podmoskovského klubu, ktorý vyhral už šiesty zápas v rade. Naopak, hráči Novosibirska utrpeli siedmu porážku v sérii.

Nivizijvs sa ako jediný presadil v samostatných nájazdoch, aby Riga vyhrala v Novokuznecku 2:1. Karsums strelil gól lotyšského klubu v normálnej hracej dobe, zatiaľ čo Mereskin, ktorý skóroval v 58. minúte, zaznamenal gól Novokuznecka. Mirnov strelil víťazný gól v zápase, v ktorom tri body po výhre 4:2 nad Omskom získali hráči Ufy. Spridonov a Zaripov sa zapísali do listiny strelcov, Vehanen chytil 27 striel, aby Kaza? v domácom prostredí porazila Magnitogorsk 2:0.

Slováci v akcii:
B. Radivojevič (ATL) 14:05, 0+1, 10 TM
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist