Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
21. 10. 2012 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Cibák prispel gólom k výhre, Ružička asistoval

V štyroch nedeľných stretnutiach zvíťazili Nižnekamsk, Novokuzneck, Novosibirsk a Čeľabinsk. Zo Slovákov bodovali Martin Cibák, ktorý prispel k výhre Nižnekamska jedným gólom, a Štefan Ružička, ktorý asistoval.

Neftechimik Nižnekamsk sa po tesnej prehre v Novokuznecku (4:5) vrátil na víťaznú koľaj, keď v Chabarovsku zvíťazil nad domácim celkom tesne 2:1. Rozhodujúci gól strelil pár sekúnd pred prvou prestávkou Jaroslav Alševskij. Prvý gól Nižnekamska zaknihoval v štrnástej minúte Slovák Martin Cibák. Sokolov prispel k víťazstvu 37 zákrokmi a prekonať ho dokázal iba Petružálek, ktorý otvoril v šiestej minúte skóre duelu. Cibák strávil na ľade devätnásť minút, počas ktorých nazbieral aj dve strely a dve trestné minúty. Amur prehral tretí duel po sebe.

V súboji dvoch tímov z popredných priečok, Novosibirska a Kazane, boli úspešnejší hokejisti domáceho Sibira, ktorý vyhral 3:1. Malyšev strelil v úvode tretej tretiny víťazný gól, Nikulin a Krivonožkin pridali ďalšie dva presné zásahy domácich. Gaidučenko podal spoľahlivý výkon a zneškodnil 30 striel. Gól mu strelil iba Morozov. V drese Novosibirska nechýbal obranca Kristián Kudroč, ktorý odohral vyše 23 minút a Barulina (25 zákrokov) ohrozil až päťkrát.

Ufa vyhrávala na ľade Novokuznecka ešte v 49. minúte tesne 3:2, ale domáci zvládli lepšie druhú časť tretej tretiny a dvoma gólmi priklonili misky váh na svoju stranu. Robotaille bol autorom rozhodujúceho gólu, ktorý dosiahol v 54. minúte. Lazarev a Sopel skórovali v prvej časti a Kagarlitskij vyrovnával na 3:3. Lazušin chytil 33 striel. Raz na?ho vystrelil aj obranca Ivan Baranka, ktorý strávil na ľade 12 minút a 12 sekúnd. Paršin, Jemelin a Zinoviev strelili góly Ufy.

V poslednom zápase zvíťazil Čeľabinsk 5:4 po samostatných nájazdoch nad Spartakom, hoci ešte desať minút pred koncom tretej tretiny prehrával 1:4. Glinkin premenil rozhodujúci nájazd a o góly Traktoru v riadnom hracom čase sa postarali Popov, Kuznecov, Suglobov a Čistov. Za Spartak nastúpili aj obaja slovenskí útočníci. Štefan Ružička odohral viac ako 18 minút a zaznamenal jednu asistenciu a tri strely. Kapitán Branko Radivojevič strávil na ľade dvadsať minút. Junkov, Bodrov a dvojgólový Gubin dosiahli góly moskovského celku.

Slováci v akcii:
M. Cibák (NIŽ) 19:07, 1+0, 2 S, 2 TM
I. Baranka (UFA) 12:12, 1 S, 2 TM
K. Kudroč (SIB) 23:11, 5 S
Š. Ružička (SPA) 18:11, 0+1, 3 S
B. Radivojevič (SPA) 19:59, 1 S
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist