Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
26. 10. 2012 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Ružička strelil gól, Petrohrad prehral

V piatok sa odohralo päť stretnutí, v ktorých zvíťazili Novgorod, Magnitogorsk, Jugra, Minsk a Riga . Zo Slovákov bodoval iba Ružička, ktorý strelil gól, no Spartaku k výhre nepomohol.

Magnitogorsk skvele zvládol druhú tretinu, v ktorej strelil päť gólov, aby nakoniec zdolal Spartak vysoko 7:2. Kazionov strelil dva góly, vrátane víťazného, Kuľomin, Malkin, Antipin, Hodgman a Zuccarello tiež skórovali. Zuccarello pridal aj dve asistencie a Hodgman dokonca tri. Ahonen urobil 24 zákrokov a prekonali ho Medvedev a Štefan Ružička, ktorý bol so siedmimi strelami najaktívnejším hráčom Spartaka. Na ľade strávil vyše pätnásť minút. Kapitán Branko Radivojevič odohral zhruba pätnásť minút.

Jekaterinburgu sa v poslednom období nedarí a v piatok utrpel už piatu prehru v rade. Tentokrát prehral v Rige 3:6. Lotyšský klub strelil v druhej časti tri góly, vrátane víťazného, ktorého autorom bol Indrasis. Ten strelil aj úvodný gól zápasu. Redlihs, Johnson, Giroux a Szczechura pridali ostatné presné zásahy, zatiaľ čo Žmakin sa postaral o všetky góly Jekaterinburgu. Do hry zasiahli už aj obaja Slováci. Rastislav Špirko ani Branislav Mezei však nebodovali.

Novgorod troma gólmi v tretej tretine otočil stav zápasu vo svoj prospech a porazil Petrohrad 4:2. Víťazný gól zaznamenal Varnakov. Dvojgólový Makarov a Siomin tiež prekonali Ežova, ktorý chytil 23 striel. Kovaľ zlikvidoval 25 striel a góly inkasoval z hokejok Tarasenka a Kovaľčuka. SKA prehral druhýkrát po sebe po tom, čo ťahal sedemzápasovú sériu víťazstiev.

Čechov vyhrával nad Jugrou 3:1 po dvoch tretinách, ale nakoniec si zo zápasu odniesol jeden bod za prehru po nájazdoch. V nich rozhodol Magogin. V streleckej listine Jugry figurovali Sitnikov (2) a Jatsenko. Masalskis čelil 37 strelám a o góly v jeho sieti Badjukov, Panarin, Hennessy.

Laine sa stal hrdinom Minska po tom, čo 14 sekúnd pred koncom predĺženia strelil rozhodujúci gól a Dinamo vyhralo 2:1 nad Astanou. Stapleton strelil prvý gól bieloruského tímu a Rinne prispel k zisku dvoch bodov 33 zásahmi. Gavrilin bol autorom jediného gólu Astany.

SLOV?CI V AKCII:

Š. Ružička (SPA) 15:15, 7 S
B. Radivojevič (SPA) 14:56, 3 S, 4 TM
R. Špirko (JEK) 12:05
B. Mezei (JEK) 15:13, 1 S
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist