Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
07. 11. 2012 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Sýkora: Mužstvo sa musí psychicky pozdvihnúť

Skúsený tréner Václav Sýkora sa vracia do KHL. Po ročnom pôsobení na lavičke Petrohradu sa tentokrát postaví na striedačku českého tímu HC Lev Praha. Na výzvu sa teší a verí, že ak sa tým zodvihne hlavne psychicky, bude môcť opäť dosahovať úspešné výsledky.

Aké budú jeho prvé kroky k tomu, aby sa tímu opäť darilo?

„V prvom rade sa budeme venovať rekondícii a taktickým záležitostiam. Potom sa budeme snažiť, aby sa mužstvo psychicky pozdvihlo. Posledné výsledky mali určite dopad na náladu v kabíne a na to sa budeme musieť zamerať. Videl som tri z posledných štyroch zápasov a sú tam samozrejme aj nejaké herné záležitosti, na ktorých bude nutné zapracovať,“ povedal Sýkora.

Šesťdesiatročný rodák z Kladna videl väčšinu zápas pražského tímu, no chystá sa ešte spojiť s odvolaným trénerom Josefom Jandačom, aby s ním pár vecí ešte prekonzultoval. Po druhý raz behom krátkeho obdobia sa pripája k tímu, na ktorého zložení sa nepodieľal, no ani tejto výzvy sa neobáva.

„Nie je jednoduché takto za pochodu spoznávať hráčov. Všetkých síce poznám, ale väčšinu z nich nie osobne. Je potrebné sa s tým vyrovnať. Verím, že aj z druhej strany bude pozitívny prístup k tomu, aby sa veci dali do poriadku. Mužstvo hlavne v začiatku súťaže ukázalo, že je v ?om potenciál bojovať o play-off KHL,“ dodal Sýkora.

zdroj: Oficiálna stránka HC Lev Praha
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist