Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 11. 2012 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Ukončí Slovan trip víťazstvom?

Hokejisti Slovana Bratislava dnes ukončia trojzápasový trip a od 14:00 nášho času si zmerajú sily s tímom Torpedo Nižný Novgorod, ktorý nastúpi aj s hviezdnym útočníkom Alexandrom Siominom.

Slovanisti pricestovali do piateho najväčšieho mesta Ruska v noci po piatkovom víťazstve 2:0 s Atlantom Moskovská oblasť, ktorý natiahol svoju sériu prehier už na desať stretnutí.

V podobnej situácii sa momentálne nachádza aj Torpedo, ktoré nevyhralo posledných päť zápasov. Najväčšími hviezdami tímu sú ruskí reprezentanti Alexander Siomin a Anton Volčenkov, ktorí majú bohaté skúsenosti zo zámorskej NHL. Najproduktívnejším hráčom je Michail Varnakov (25 bodov), ktorý zaznamenal aj najviac presných zásahov (14 gólov).

Novgorod, ktorý leží viac ako 400 kilometrov východne od Moskvy, odohral skvelú minulú základnú časť, po ktorej obsadil druhé miesto v Západnej konferencii. V play-off vypadol v semifinále. V prebiehajúcom ročníku figuruje Torpedo na siedmej pozícii vo svojej konferencii, keď v 24 dueloch získalo 34 bodov.

Stávkové kancelárie domácim veria a považujú ich za favoritov nedeľného súboja. Napriek tomu, že majú o tri body menej. Zostava Slovana sa po piatkovom víťazstve nezmenila, podarí sa „belasým“ uspieť aj na ľade Novgoroda?
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist