Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 11. 2012 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Obšut: Prioritou je stále KHL

Skúsený slovenský obranca Jaroslav Obšut, ktorý minulý týžde? nečakane skončil v tíme nováčika KHL Donbass Doneck, si už našiel nový angažmán a v piatok si obliekol dres extraligového Zvolena. Už po skončení v ukrajinskom klube mal na stole nejaké ponuky, ale najskôr sa chcel vrátiť domov.

„Nejaké ponuky som mal už po mojom skončení v Donbasse. Hneď mi volal môj agent, ale najskôr som sa chcel vrátiť domov. Aspo? na týžde? či dva, možno mesiac. Veď syna som takmer štyri mesiace nevidel, takže som chcel byť opäť s rodinou,“ povedal v rozhovore pre Šport.sk Obšut, pre ktorého je stále prioritou KHL, aj keď rozmýšľal aj nad Švédskom.

„Určite je stále priorita KHL, no uvidíme po tých spomínaných dvoch týžd?och či mesiaci, čo bude. Rozmýšľal som už aj nad Švédskom, kde som v minulosti pôsobil, ale teraz naozaj neviem,“ pokračoval prešovský rodák, ktorý nevylučuje ani možnosť, že vo Zvolene zotrvá celú sezónu.

Tridsaťšesťročný Obšut skončil v Donbasse spolu s obrancom Karlom Pilářom. Obaja sa stretli s vedením klubu, ktoré im oznámilo, že už nepočíta s ich službami. Obšutovi hlavný dôvod nepovedali.

„Spolu so spoluhráčom Karlom Pilařom si nás zavolali a sedeli sme na vedení s manažérom i trénerom Julom Šuplerom, kde nám jednoducho oznámili, že sme v klube skončili. Mne konkrétne hlavný dôvod neoznámili. Poďakovali nám za všetko, čo sme za ten pomerne krátky čas pre nováčika KHL urobili a to bolo všetko. Zobral som to športovo, veď také veci sa dejú a nie som prvý, ani posledný. Život ide ďalej, je to len šport,“ vysvetlil bývalý slovenský reprezentant, ktorý od ročníka 2009/10 vystriedal v KHL aj dresy Spartaka, Atlantu a Minska.

V prebiehajúcej sezóne odohral 23 stretnutí pod taktovkou Júliusa Šuplera a zaznamenal šesť bodov za jeden presný zásah a päť prihrávok. Na svojom konte mal aj osem mínusových bodov a bol aj kapitánom mužstva, hoci ním nechcel byť.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist