Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
19. 11. 2012 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Lev potrebuje viac gólov, zhodli sa Sýkora a Voráček

HC Lev zaznamenal v nedeľu ďalšiu prehru, keď neuspel na ľade Atlantu Moskovská oblasť, ktorý zvíťazil pomerom 2:1, aby ukončil svoju sériu 11 prehier v rade. Hráči Prahy vyslali na domácu bránu až 34 striel, no strelili len jeden gól. Tréner Václav Sýkora s efektivitou streľby spokojný nebol.

„Začali sme veľmi, veľmi zle. Celú tretinu sme odohrali bez koncentrácie a bez pohybu. Výsledkom bol gól v našej sieti. Hrali sme príliš tvrdo a v strednom pásme sme stratili veľa pukov. Aj ten inkasovaný gól padol po takej situácii – boli sme v dobrej streleckej pozícii, no chceli sme ju ešte zlepšiť a stratili sme puk. Následne sme inkasoval z protiútoku,“ skonštatoval Sýkora pre Sport-Express.

„Najlepšia tretina z našej strany bola tá tretia. Avšak z tých všetkých streleckých príležitostí sme dokázali dať len jeden jediný gól. Je veľmi ťažké vyhrať zápas, keď počas celého zápasu dokážete streliť len jeden gól.“

Na nedostatok gólov poukázal aj hviezdny útočník Jakub Voráček, ktorý tiež skonštatoval, že Lev potrebuje víťazstvo ako soľ. Veď v posledných 15 dueloch vyhral len trikrát, čo sa podarilo i trápiacemu sa Atlantu.

„Mali sme veľa šancí otvoriť skóre zápasu, ale nakoniec sme dostali gól my. Nakoniec sme gól strelili, ale nebolo ich dostatok. Nie je to prvýkrát, čo sme prehrali takýmto spôsobom. Naša situácia nie je o moc lepšia, aká tá u Atlantu. Len tri víťazstva v 15 zápasoch. Sme asi v rovnakej situácii a potrebujeme víťazstvo, aby sme sa dostali do postupovej zóny,“ povedal Voráček pre championat.ru.

Najbližší zápas odohrá pražský tím v stredu pred domácim publikom. Opäť narazí na Atlant.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist