Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 01. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Sejejs: Ďalšie posily v Leve nechystáme

Pražský Lev sa v tejto sezóne už prezentoval mnohými prestupmi, či už z neho háči odchádzali alebo prichádzali. Niektorí fanúšikovia to berú s nadhľadom, iní o tom dokonca žartujú. Mnohí sú však zvedaví, či ešte nejaké posily generálny manažér Normunds Sejejs chystá.

„Momentálne nie a uvidíme, akom sa bude vyvíjať maródka a v akom stave bude mužstvo po aktuálnom tripe,“ skonštatoval Sejejs, ktorý v poslednom období do tímu angažoval cudzincov. „Všetci Česi a Slováci sú pod zmluvami, takže to je jedna z príčin. Hráči, ktorí sme prichádzajú sú z klubov KHL, ktoré už nemajú šancu hrať v play-off, a tak sa hráčov zbavujú, aby ušetrili.“

Aktuálna maródka sa týka aj slovenského útočníka Juraja Mikúša, ktorý by sa však už čoskoro mal vrátiť do akcie. Vrátia sa aj ďalší zranení hráči, no Erik Christensen si bude ešte musieť chvíľu počkať.

„Po návrate tímu z tripu by sa mohli vrátiť skoro všetci. Svoboda, Danielsson a možno do domácich zápasov bude pripravený nastúpiť už aj Mikús. Uvidíme, ako na tom bude Christensen, ktorý domáce zápasy asi nestihne, no mohol byt hrať na poslednom tripe.“

Od príchodu Jakuba Štepánka z Petrohradu sa v bránkovisku pravidelne strieda s Tomášom Pöpperlem. Tím sa momentálne spolieha na oboch gólmanov, no s blížiacim sa play-off by sa jednotka zrejme mala určiť.

„Ja by som nechcel zasahovať do takýchto otázok, pretože to je vec trénera brankára a hlavného trénera, ktorého brankára do zápasu postavia. Ja o tom, ktorý brankár nastúpi, nerozhodujem,“ priznal Sejejs.

A aké umiestnenie tímu by vedenie Prahy uspokojilo?

„V prvom rade sa musíme dostať do play-off, musíme udržať pozíciu, na ktorej sme teraz, takže cieľom je minimálne postup, aby sme si zahrali v play-off. Čo sa týka umiestnenia, tak také šieste - siedme miesto by vyvolalo spokojnosť,“ dodal Sejejs.

zdroj: Oficiálna stránka Lev Praha
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist