Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
29. 01. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 1 komentár

?epík sa stal pondelkovým hrdinom Prahy

Za stavu 2:4 strelil dva góly a následne prihrával na víťazný gól Michala Birnera. HC Lev vďaka jeho trojbodovému výkonu uspel v zápase proti Čerepovcu 5:4. Hrdinom pražského mužstva bol v pondelok útočník Michal ?epík.

„Dostal som šancu, respektíve moja formácia dostala šancu, ísť na presilovú hru, čo sa nám doteraz príliš často nestávalo. Som šťastný, že som tímu pomohol a že sme zápas vyhrali,“ povedal ?epík pre oficiálnu stránku tímu.

S Levom to po prvej tretine nevyzeralo zle – po dvoch góloch inkasovaných v oslabení a jednom počas vlastnej presilovky prehrával 0:3. Počas prestávky sa však mužstvo zmobilizovalo a nakoniec skóre otočilo.

„My sme nezačali vôbec dobre. Myslím si, že sme hrali dobre, len sme urobili nejaké fauly. Hlavne po tom prvom góle, kedy nám ušli počas našej presilovky, padli ostrejšie slová. Behom prestávky sme si povedali, že toto je náš kľúčový zápas a keby sme prehrali, nevyzeralo by to s nami moc dobre,“ dodal ?epík.
Miro
bahoželanie
Ako fanúšik Slovanu musím zablahoželať k veľkému zápasu.
29. 01. 2013, 9:33    Reagovať
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist