Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
31. 01. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kosticyn sa plánuje pripojiť k Floride

Hviezdny útočník Traktora Čeľabinsk Andrej Kosticyn priznal, že ho kontaktoval tím Florida Panthers a on sa do kanadsko-americkej NHL plánuje v dohľadnej dobe vrátiť.

„Naozaj majú o m?a záujem. Ale ja budem pokračovať ešte tu. Problém bol v tom, že si mysleli, že som s Traktorom podpísal zmluvu len na obdobie výluky. Dohodli sme sa takto – dokončím za Traktor sezónu v KHL a potom sa pripojím k Floride,“ povedal Kosticyn, ktorý nikdy nevylučoval návrat do zámoria.

„Bolo samozrejmé, že by som sa rád vrátil do NHL a dúfal som, že k tomu aj dôjde. Kým sa tak však stane, budú všetky moje myšlienky smerovať iba k Traktoru a budem sa aj naďalej snažiť prispievať k úspešným výkonom tohto tímu.“

Dvadsaťsedemročný bieloruský rodák odohral v aktuálnej sezóne 41 zápasov, v ktorých nazbieral 20 bodov za 12 gólov a osem asistencií. V minulých rokoch pôsobil v NHL, kde obliekal dresy Montrealu Canadiens a Nashvillu Predators. V septembri minulého roka podpísal s Čeľabinskom zmluvu na jeden rok.

zdroj: allhockey
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist