Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
31. 01. 2013 ⋅ Marek Kantorík Správy 1 komentár

Posledný de? prestupového obdobia (aktualizované)

Aktualizované 1. februára o 8:42

Prestupové obdobie KHL malo pôvodne skončiť 15. januára, ale vedenie súťaže sa vzhľadom na končiacu výluku v zámorskej NHL rozhodlo posunúť uzávierku až na štvrtok 31. januára. Portál SlovakKHL.sk vám prináša prehľad všetkých prestupov, ktoré sa udiali práve dnes.

Petrohrad a Atlant menili hráčov
V posledný de? bol aktívny generálny manažér Petrohradu Alexander Kasatonov, ktorý, ako informovala oficiálna stránka KHL, sa dohodol na výmene s mužstvom Atlant Moskovská oblasť. Ruský veľkoklub získal do obrany Alexandra Osipova, kým útočník Gleb Klimenko pomôže podmoskovskému celku. Osipov nazbieral v tejto sezóne 18 bodov (12+6), Klimenko o jeden viac (11+8).

Hunkes končí v Prahe
Oficiálna stránka nadnárodnej súťaže informuje, že tím HC Lev Praha ukončil spoluprácu s českým obrancom Jiřím Hunkesom. Dvadsaťosemročný rodák z Brna v prebiehajúcom ročníku nastúpil v 34 zápasoch s bilanciou jeden gól a sedem asistencií.

Hirschovits posilní Dinamo Minsk
Tím Dinamo Minsk má stále šancu postúpiť do play-off, a tak vedenie bieloruského mužstva vystužilo útočné rady Kimom Hirschovitsom, ktorý doteraz obliekal dres švédskej Lulei. Tridsaťročný Fín, ktorý v minulej ročníku odohral 24 zápasov za Novgorod (12 v základnej časti a 12 v play-off), zaregistroval v 39 tohtosezónnych dueloch celkovo 16 bodov, pričom sedemkrát sa zapísal do streleckej listiny.

Panarin si oblečie dres Petrohradu
Útočník Artemij Panarin odohral v stredu svoj posledný zápas za Viťaz Čechov, ktorý po prehre s HC Lev Praha (2:5) prišiel o možnosť postúpiť do play-off, a zamieril do Petrohradu. Ten poslal Viťazu výber v piatom kole tohtoročného draftu. Dvadsaťjedenročný krídelník v aktuálnom ročníku strelil jedenásť gólov a nazbieral aj sedem asistencií.

Varnakov opúšťa Torpedo a mieri do SKA
Jeden z kľúčových hráčov Torpeda Nižnij Novgorod, útočník Michail Varnakov, opúšťa svoj materský klub a bude pôsobiť v Petrohrade. Informovala o tom oficiálna stránka súťaže. Dvadsaťsedemročný krídelník odohral za Novgorod v KHL 255 zápasov, v ktorých strelil 98 gólov a 70 asistencií. V tejto sezóne si v 47 dueloch pripísal 41 kanadských bodov za 21 presných zásahov a 20 prihrávok.

Kanaďan Morrison prestúpil do CSKA
Tím Spartak Moskva vymenil kanadského beka Shaona Morrisona do CSKA, ktoré mestskému rivalovi zaplatilo bližšie nešpecifikované odstupné. Tridsaťročný obranca, ktorý má aj skúsenosti z NHL, zaregistroval štyri body (1+3) v 46 tohtosezónnych zápasoch. V novom drese by sa mal predstaviť už v piatok 1. februára práve proti Spartaku.

Dixon oficiálne hráčom Jaroslavľa
Kanadský útočník Stephen Dixon dohrá sezónu v Lokomotive Jaroslavľ, ktorý o tom informoval na svojom oficiálnom webe. 27-ročný center doposiaľ pôsobil vo fínskom klube Ässät Pori a v 44 zápasoch nazbieral deväť gólov a 35 asistencií. V novom drese absolvoval aj prvý tréning, ale za Lokomotiv nastúpi až po reprezentačnej prestávke. K mužstvu sa pripojí 2. februára na sústredení v Nemecku.

Slovan posil?uje Juraj Mikúš
Slovenský reprezentačný útočník Juraj Mikúš mení v posledný de? prestupového obdobia klub. Z pražského Leva mieri do bratislavského Slovana. Viac tu.

Mäenpää si zahrá za Prahu
Pražský Lev na poslednú chvíľu posilnil svoje defenzívne rady. Piliere obrany sa rozhodol vystužiť fínskym obrancom Mikkom Mäenpäaom, ktorý do českého tímu prestupuje z CSKA Moskva. Viac tu.

Omsk si upísal Bumagina a Guseva
Tím Avangard Omsk oznámil, že podpísal zmluvy s útočníkom Alexandrom Bumaginom a obrancom Sergejom Gusevom. Dvadsaťpäťročný Bumagin v tejto sezóne odohral 47 zápasov za Novokuzneck, v ktorých strelil 15 gólov a pridal 22 asistencií. Tridsaťsedemročný Gusev hrával za Jekaterinburg. V 47 zápasoch nazbieral 17 bodov (5+12) a 44 trestných minút.

Novokuzneck opustili ďalší traja hráči
Tím Metallurg Novokuzneck v stredu oznámil, že ukončil spoluprácu s troma kľúčovými hráčmi – obranca Brent Sopel prestúpi do Ufy, brankár Alexander Lazušin skončí v Dyname Moskva a útočník Alexander Bumagin sa upíše Omsku. Tím za hráčov odstane finančnú kompenzáciu.
Miles
SKA
SKA skupuje, čo sa dá. Budem fandiť všetkým ich súperom len aby ich niekto v boji o Gagarina vyradil...
1. 02. 2013, 23:04    Reagovať
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist