Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
04. 02. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Sýkora: Dôležitejšie ako výhra nad Slovanom sú pre nás body

Tréner pražského Leva Václav Sýkora nemohol byť spokojnejší po nedeľnom víťazstve 5:4 nad Slovanom Bratislava. Viac ako prvé víťazstvo v derby ho potešil zisk troch bodov, po ktorom sa tím posunul na postupové siedme miesto v Západnej konferencii.

„Bolo to derby. Sme radi, že sme zdolali Slovan, ale pre nás sú omnoho dôležitejšie tie tri body, ktoré potrebujeme do záverečného boja o play-off,“ skonštatoval Sýkora, ktorý vyzdvihol aj hru svojho tímu v oslabení. Nielen, že v ?om neinkasoval ani raz, ale ubránil aj jedno dvojnásobné.

Atmosféra v hale bola opäť vynikajúce a divákom sa zápas mohol páčiť, keďže v ?om videli až deväť gólov. Českému kormidelníkovi však táto príliš otvorená hra moc „nevo?ala“.

„Videli sme veľmi emotívny zápas, ktorý bol pre fanúšikov určite atraktívny, pretože v ?om padlo veľa gólov. Z nášho pohľadu sa hral až príliš otvorený hokej. V druhej tretine Slovan zvýšil tlak a boli sme radi, že sme tú tretinu ustáli a skóre bolo po dvoch tretinách nerozhodné. Náš tím podal v tretej tretine výborný výkon,“ dodal pre Sport.cz.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist