Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 02. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Nemec verí, že výhra Leva nakopne k postupu

Obranca HC Lev Praha Ondřej Nemec po víťaznom stretnutí na bratislavským Slovanom pripustil, že trojzápasové víťazná séria môže klub nakopnúť pred záverečnými bojmi o účasť v play-off.

„Bol to pre nás tretia výhra v rade a len na začiatku sme vyhrali toľko zápasov po sebe. Dlho sa nám nedarilo vyhrať viac zápasov za sebou. myslím si, že nás to môže iba nakopnúť,“ povedal Nemec pre oficiálnu stránku tímu.

Lev je momentálne na postupovej priečke, no tri zápasy pred koncom základnej časti nemá nič isté a okrem Rigy sa stretne aj s dvoma klubmi, ktoré sú jeho konkurentmi v boji o play-off.

„Môže to rozhodnúť jeden zápas, môžu to rozhodnúť dva zápasy alebo si to môžeme rozdať o play-off nakoniec s Doneckom. Máme pred sebou mužstvá, ktoré sa trochu rozpredali. naše šance sa zväčšili. Doneck má ťažký rozpis, Minsk má ťažký rozpis, takže nám to môže len pomôcť,“ dodal Nemec.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist