Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
09. 03. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Ružička rozhodol o výhre, Omsk prehráva 0:2

Štefan Ružička rozhodol o víťazstve Ufy, po ktorom jeho celok vedie v sérii proti Kazani 2:0 na zápasy. Omsk Tomáša Záborského je na tom inak – s Čeľabinskom prehráva 0:2.

Kaza? - Ufa 0:2 (stav série: 0-2)
Druhý zápas v Kazani priniesol taktický hokej. V prvej tretine mal síce pozičnú prevahu domáci celok, no gól vyťažili hostia. Slovenský útočník Štefan Ružička sa presadil z dorážky v 17. minúte, aby rozhodol o triumfe Ufy 2:0, po ktorom sa Salavat Julajev vráti domov s vedením 2:0 na zápasy. Čisté konto vychytal Tarkki, ktorý zlikvidoval 37 striel a podržal svoj celok hlavne v závere tretej tretiny. V poslednej minúte strelou do prázdnej brány poistil výhru Zinoviev. Domáci brankár Barulin čelil 24 strelám, pričom Ružička ho počas 10 minút strávených na ľade ohrozil spolu dvakrát.

Omsk - Čeľabinsk 0:3 (stav série: 0-2)
Omsk si zrejme takýto vstup do série semifinále Východnej konferencie nepredstavoval. Do Čeľabinsku sa bude sťahovať za stavu 0:2 na zápasy, keď po piatkovej prehre 0:5, prehral v sobotu 0:3. Garnett pri svojom druhom čistom konte v rade urobil 21 zákrokov. Z jeho spoluhráčov sa dvakrát presadil Ničuškin a raz Kontiola. Traktor viedol 1:0 od štvrtej minúty a zvyšné dva góly pridal v posledných ôsmich minútach, kedy sa očakával nápor Avangardu. Ten však neprichádzal. Tomáš Záborský odohral 17 minút s jedným streleckým pokusom.

Slováci v akcii:
T. Záborský (OMS) 17:09, 1 s
Š. Ružička (UFA) 10:11, 0+1, 2 s
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist