Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 03. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Pohár nádeje: Vo finále Chabarovsk a Riga

Sezóna sa v pondelok skončila pre dvoch slovenských hokejistov Jekaterinburgu, ktorý bol vyradený z bojov o Pohár nádeje. Do finále postúpil Chabarovsk, ktorý si v ?om od 15. marca zmerá sily s Rigou.

Chabarovsk – Jekaterinburg 2:3 PP (stav série: 2-2, o postupe Amuru rozhodli nájazdy)
Jekaterinburg vstupoval do štvrtého zápasu série proti Chabarovsku s jednozápasovou stratou a stav série sa mu podarilo vyrovnať vďaka víťazstvu 3:2 po predĺžení. O ?om rozhodol Makejev po prihrávke Rastislava Špirka. Strelecky sa presadili aj Triamkin a Malychin, kým Lobanov urobil 46 zákrokov. Prekonali ho Litovčenko a Jaakola. Keďže stav série bol nerozhodný, o postupujúcom rozhodovali nájazdy. Kuznecov pridal k 27 zákrokom ďalšie tri v nájazdoch a ako jediný v nich uspel Gusev, ktorý rozhodol o postupe Amuru. Špirko v stretnutí odohral 20 minút a 17 sekúnd, Branislav Mezei 23 minút a 20 sekúnd. Obaja zaznamenali štyri strelecké pokusy.

Minsk – Riga 0:1 (konečný stav série: 0-3)
Rižské Dinami vyhralo futbalovým výsledkom 1:0 tretí súboj proti Minsku a keďže nezaváhalo ani v domácich dueloch, spečatilo svoj postup do finále. V pondelok o ?om rozhodli Gunars Skvorcovs, ktorý strelil jediný gól duelu, a Mikael Tellqvist, ktorý zneškodnil všetkých 34 striel bieloruského tímu. Lars Haugen čelil 18 strelám.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist