Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
13. 03. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Ružička a Záborský skórovali, Omsk sa udržal v hre

Štefan Ružička strelil gól, no jeho Ufa podľahla Kazani, ktorá vďaka hetriku Kapanena vyrovnala stav série na 2:2. Z gólu mal radosť aj Tomáš Záborský, no ten sa tešil aj z výhry. Omsk sa zachránil a znížil stav série proti Čeľabinsku na 1:3.

Ufa - Kaza? 3:5 (stav série: 2-2)
Štefan Ružička síce potešil fanúšikov Ufy už v siedmej minúte, no na jeho gól nadviazali už len Pihlstrom a Aťjušov, kým Tarkki z 26 striel inkasoval päť gólov. Ufa tak doma prišla o vedenie 2:0 na zápasy. Kaza? druhý duel na ľade Salavatu vyhrala pomerom 5:3 a to hlavne vďaka hetriku Kapanena, ku ktorému sa na streleckej listine pridali aj Obuchov a Petrov, kým Barulin kryl 26 striel. Ružička ho spolu ohrozil štyrmi strelami počas 16 minút a 35 sekúnd, ktoré strávil na ľade. Séria sa sťahuje na nerozhodného stavu do Kazane.

Čeľabinsk - Omsk 1:3 (stav série: 3-1)
Omsk čakal 232 minút na strelenie svojho ďalšieho gólu a Kalinin ním nasmeroval tím k výhre 3:1, po ktorej ušiel Avangard hrobárovi z lopaty a v sérii proti Čeľabinsk prehráva už len 1:3 na zápasy. Po bezgólovej prvej tretine prišla druhá, v ktorej si Omsk vytvoril dôležité dvojgólové vedenie. Okrem Nikulina sa presadil aj Siomin z trestného strieľania. Bodku za duelom dal v predposlednej minúte strelou do prázdnej brány Tomáš Záborský, ktorý na ľade strávil14 minút a 38 sekúnd. Bola to jeho druhá strela na bránu. Ramo urobil 14 zákrokov. Prekonal ho len Čistov a raz mu pomohla aj tyčka. Garnett inkasoval dva góly z 29 striel.

Slováci v akcii:
T. Záborský (OMS) 14:38, 1+0, 2 s
Š. Ružička (UFA) 16:35, 1+0, 4 s
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist