Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
30. 03. 2013 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Petrohrad porazil Dynamo a udržal sa v hre

Hráči Dynama Moskva nevyužili v sobot?ajšom piatom zápase finálovej série Západnej konferencie druhý mečbal na postup do bojov o Gagarinov pohár, keď prehrali na ľade Petrohradu 1:2 po predĺžení.

Petrohrad – D. Moskva 2:1 P2 (stav série: 2-3)
V prvých dvoch tretinách nedokázal ani jeden z tímov streliť gól, aj keď diváci videli niekoľko zaujímavých akcií. Proti však boli pozorní brankári. Skóre stretnutia otvoril až v 49. minúte hosťujúci Cvetkov, ktorý zužitkoval Sopinovu prihrávku spoza Ježovej bránky. Domáci hokejisti sa snažili čo najrýchlejšie odpovedať a podarilo sa im to o štyri minúty neskôr, keď najproduktívnejší hráč play-off, Viktor Tichonov, využil skvelú krížnu prihrávku od Kalinina a tvrdou strelou z ľavej strany nedal Jerjomenkovi žiadnu šancu. Do konca tretej časti mohli oba tímy prikloniť misky váh na svoju stranu, no za nerozhodného stavu nasledovalo predĺženie. V prvých dvadsiatich minútach sa o víťazovi nerozhodlo, a to najmä vďaka skvelým defenzívam na čele s brankármi. Za zmienku stoji horná žŕdka domácej brány, ktorú v 80. minúte trafil Kasjančuk. V druhom predĺžení mali viac z hry Petrohradčania, no ich akcie končili na skvele chytajúcom Jerjomenkovi. Ten odolal aj v dvojnásobnom oslabení, ale na začiatku 99. minúty ho nakoniec pokoril Tony Martensson. Patrick Thoresen urobil skvelú prácu za hosťujúcou sväty?ou, puk posunul na hokejku Martenssona a ten z medzikružia udržal SKA v hre o finálovú účasť v boji o Gagarinov pohár. Ježov prispel k druhej výhre v rade 43 zákrokmi, kým Jerjomenko zlikvidoval 49 striel. Jeho spoluhráč, Slovák Dominik Gra?ák, strávil na ľade necelých 37 minút, počas ktorých zaznamenal päť striel. Šiesty zápas série sa odohrá v pondelok 1. apríla v Moskve.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist