Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
05. 04. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Kosticyn vie, čo Traktor môže očakávať od Dynama

Hviezdny útočník Andrej Kosticyn sa stal hrdinom Traktora v siedmom rozhodujúcom zápase finále Východnej konferencie proti Kazani, po ktorom sa Čeľabinsk tešil z tretej výhry v rade i z postupu do finále Gagarinovho pohára.

„Vstupovali sme do zápasu s tým, že je to náš posledný boj. Hrali sme dobre v obrane, zodpovedne v útoku a preto sme vyhrali,“ povedal Kosticyn, ktorý strelil víťazný gól 29 sekúnd pred koncom. „ Začali sme sa trochu obávať, keď sme inkasovali gól, ale neprestali sme bojovať a potom sme strelili ten gól. Mali zle striedanie, my sme na nič nečakali, lebo ostávalo malo času. Urobili sme rýchly útok a úspešne ho zakončili.“

Čeľabinsk dosiahol postupom svoj historický úspech a teraz sa bude snažiť zabojovať o majstrovský titul proti jeho obhajcovi, Dynamu Moskva. Na oddych a taktickú prípravu bude mať len dva dni predtým, ako sa v nedeľu vhodí úvodné buly finálovej série.

„Máme dostatok času. Teraz pôjdeme domov, pohovoríme si o Dyname a pripravíme sa na nášho súpera. Je to silný tím, niet sa čomu čudovať, že sú vo finále. Majú dobrú obranu a hráčov na strieľanie gólov. Budeme sa na to musieť pripraviť,“ dodal Kosticyn pre Business Gazeta.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist