Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
08. 04. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Babenko: Mali sme o čosi viac šťastia

Moskovské Dynamo môže byť po otváracom zápase finálovej série o Gagarinov pohár radosť. V boji proti Čeľabinsku sa totiž ujalo vedenia. Kapitán tímu Jurij Babenko však priznal, že zápas bol ťažký a o víťazstve 2:1 rozhodlo viac šťastia na strane jeho tímu.

„V tomto momente sú to dobré pocity. Tím dosiahol víťazstvo, takže je všetko v poriadku. Nemyslím si, že sme mali výhodu v tom, že sme mali dlhšiu prestávku. Traktor nevyzeral unavene, korčuľoval na vyrovnanej úrovni. My sme mali o trochu viac šťastia, takže sme vyhrali. V play-off nezáleží, aký gól dáte, či je pekný alebo nie. Vítané sú všetky,“ povedal Babenko.

Tréner obhajcu titulu Oleg Znaroks vyhlásil, že jeho zverenci vyhrali veľmi ťažký zápas, no nebol až tak spokojný s ich výkonom, pretože jeho hráči na to, aby podali koncentrovanejší výkon s menším množstvom chýb.

„Bol to náročný zápas. Traktor je dobrý tím. Celú sezónu sme pracovali na vyladení chýb, no v dnešnom zápase sme ich urobili veľa. Pozrieme si video pred zajtrajším zápasom,“ skonštatoval Znaroks, rodák z Čeľabinskej oblasti. „To mesto je pre m?a rodné, ale ten tím je pre m?a cudzí.“

zdroj: F-Sport
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist