Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
09. 04. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Správy 0 komentárov

Traktor verí, že doma proti Dynamu uspeje

Traktor Čeľabinsk v pondelok prehral s Dynamom Moskva 2:3 a z hlavného mesta Ruska so domov odváža dve prehry, s čím debutant vo finále Gagarinovho pohára nepočítal. Preto ho to aj mrzí.

„Mali sme menej času na oddych ako Dynamo, ale dnes sme ukázali, že sily máme – odohrali sme dobrý zápas, dobre sme korčuľovali. Nechceli sme prehrať v Moskve dva zápasy. Dnes sme hrali dobre, ale nakoniec nie dostatočne dobre. Samozrejme, že je nám to ľúto,“ skonštatoval útočník Anton Glinkin.

Tréner Valerija Belousova mrzelo, že si jeho zverenci neudržali vedenie a že rozhodujúci gól inkasovali v závere tretej tretiny. Dúfa však, že na domácom ľade sa ukáže Traktor ešte v lepšom svetle a podarí sa mu nakoniec aj uspieť.

„Je škoda, že sme prehrali ten zápas, inkasovali rozhodujúci gól dve a pol minúty pred koncom. V takýchto chvíľach myslíte len na jednu frázu – kto urobí menej chýb, ten je víťazom. Boj však pokračuje. Náš tím vždy bojuje až do konca. Prídeme domov, zhrnieme si prvé dva zápasy a dúfam, že v Čeľabinsku budeme hrať tak ako proti Omsku a Kazani,“ povedal Belousov.

zdroj: R-Sport
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist