Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/vc004800/slovakkhl/2014/engine/header.php on line 2
Podhradský a Starosta v stredu asistovali | SlovakKHL.sk
Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 12. 2013 ⋅ SlovakKHL.sk Sumáre 0 komentárov

Podhradský a Starosta v stredu asistovali

Streda bola v KHL na zápasy bohatá. V 13 stretnutiach samozrejme nechýbala ani početné skupina slovenských hráčov. Z nich však bodovali len dvaja obrancovia – Tomáš Starosta a Peter Podhradský. Ani jeden z nich však nevyhral.

Admiral zdolal Jurgu, Starosta asistoval

Jugra dvakrát viedla, ale nakoniec si pripísala ôsmu prehru z ostatných deviatich zápasov. Hoci bola o čosi aktívnejšia, podľahla Vladivostoku 2:3. Víťazný gól Admiralu strelil v tretej tretine Babašev, ktorý nadviazal na góly Osipova a Lisina. Ivannikov zlikvidoval 35 striel. Prekonali ho len Trončinský a Magogin. Dvakrát ho ohrozil aj slovenský obranca Tomáš Starosta, ktorý odohral 17 minút a z duelu si odniesol jednu prihrávku. Jeho spoluhráč Kuznecov urobil 29 zákrokov.

Podhradský bodoval, Gra?ák vyhral

Moskovské Dynamo prišlo dvakrát o vedenie, ale nakoniec si jednogólový náskok v tretej tretine už ubránilo, aby vďaka gólu Gorovikova porazilo Donbass 3:2 a predĺžilo si víťazné sériu na štyri zápasy. Strelecky sa presadili aj Soin a Glazačev, kým Jerjemenko urobil 23 zákrokov. Jeho náprotivok Leighton zastavil až 31 striel. Trikrát ho ohrozil Dominik Gra?ák, ktorý odohral 22 minút. Na rozdiel od neho, Peter Podhradský aj bodoval. Počas 23 minút strávených v akcii zaznamenal asistenciu a dve trestné minúty. Z jeho spoluhráčov strelili góly Nedorost a Jakucenia.

Avangard predĺžil Sibiru sériu prehier

V Omsku sa stretli traja Slováci a z víťazstva sa tešili dvaja z domáceho mužstva. Avangard si pomerom 3:2 poradil s Novosibirskom, keď Kuliaš v 51. minúte strelil víťazný gól počas presilovky. Perežogin a Popov zaznamenali po góle asistencii, kým Mezin urobil 31 zákrokov. Prekonali ho Koskiranta a Lehtera. Koskinen čelil 42 strelám. Päťkrát ho ohrozil Štefan Ružička, ktorý odohral 11 minút. Obrancovia Ivan Baranka a Kristián Kudroč odohrali takmer 20 a pol minúty. Obaja zaznamenali po strele a dvoch trestných minútach. Avangard vyhral piaty zápas z ostatných šiestich, Sibir prehral už štyri v rade.

Záhreb vyhral prestrelku s Kaza?ou

Diváci v Záhrebe sa na nedostatok gólov sťažovať nemohli a určite ich potešil aj výsledok zápasu. Medveščak totiž porazil pomerom 6:5 silnú Kaza?, aby vyhral svoj štvrtý duel z posledných piatich. Víťazný gól vsietil Murley, kým Bjorkstrand sa do čierneho trafil dvakrát. Letang, Jessiman a Cheechoo strelili zvyšné góly, kým Dekanich urobil 28 zákrokov. Z výhry sa tešil aj Ivan Švarný, ktorý odohral 25 a pol minúty. Počas tohto času si pripísal dve strely a dve trestné minúty. Góly Ak Bars strelili dvojgólový Varnakov, Osipov, Lukajanov a Petrov.

Lisutin vychytal nulu, Viťaz ukončil sériu prehier

Lisutin vychytal čisté konto a Iggulden strelil víťazný gól pri ceste Podoľsku za víťazstvom 2:0 nad Minskom. Viťaz si ukončil trojzápasovú sériu prehier aj vďaka gólu Klimenka. Lisutin urobil 31 zákrokov a štyrikrát ho ohrozil aj slovenský obranca Richard Lintner, ktorý odohral 21 pol minúty. Tomáš Surový odohral 17 minút a zaznamenal dve strely. Lalande zastavil 22 striel, no štvrtú prehru z posledných piatich zápasov neodvrátil.

Antropov, Litvinenko doviedli Astanu k výhre

Antropov strelil dva góly, Litvinenko nazbieral tri asistencie a Astana porazila Novokuzneck 5:3, aby vyhrala štvrtý zápas z posledných piatich. Víťazný gól vsietil Bochenski a skórovali aj Boyd a Starčenko. Ahonena z 27 striel prekonali Lapenkov a dvakrát McLean.

Jekaterinburg porazil Chabarovsk 5:1

Jekateriburg sa vrátil na víťaznú koľaj, keď na domácom ľade zdolal Chabarovsk hladko 5:1. Kovař síce inkasoval z hokejky Alexandra Loginova už v ôsmej minúte, no potom už neinkasoval a duel opustil s 28 zákrokmi. Z jeho spoluhráčov skórovali Jefimov, Malychin, Lewandowski, Lepisto a Demagin.

Kasutin, Kiselevič zdolali Nižnekamsk

Duel medzi Čerepovcom a Nižnekamskom priniesol divákom len jeden gól, no na radosť domácich ho strelil už v piatej minúte Kiselevič. K výhre 1:0 pomohol Kasutin čistým kontom, pri ktorom urobil 19 zákrokov. Dvakrát ho ohrozil aj Martin Cibák, ktorý odohral 15 minút a na vhadzovaniach mal 50% úspešnosť. Dalton kapituloval raz z 29 striel.

Lokomotiv ukončil sériu výhier Ufy

Lokomotiv sa vrátil na víťaznú koľaj a ukončil ufe trojzápasovú sériu výhier, keď ju v stredu zdolal pomerom 4:2. Víťazný gól strelil Musatov, Kronwall zaznamenal dve asistencie a Sanford zastavil 36 striel. Petrov, Averin a Kraskovskij sa tiež tešili z gólov. Sanforda prekonali Chlystov a Mirnov. Tomáš Záborský neuspel ani raz z jeho dvoch striel. V akcii strávil 17 minút. Volkov čelil 24 strelám.

Engren vychytal nulu pri výhre Prahy nad CSKA

Lukáš Cingel odohral necelých sedem minút a zaznamenal dve strely na bránu. Juraj Mikúš odohral takmer 13 minút, no ani on nebodoval. Obaja sa však tešili z výhry. Engren totiž zlikvidoval všetkých 19 striel, aby doviedol Prahu k výhre 3:0 nad CSKA. Proskuriakova prekonali Ullstrom a Thornberg predtým, ako Sekáč strelou do prázdnej brány uzatvoril skóre duelu, v ktorom bol lev aktívnejší a bránu ohrozil 27 strelami.

Krasnoslobodcev rozhodol výhre Torpeda

Spartak sa ujal vedenia zásluhou Junkova, ale nakoniec sa z výhry 2:1 tešil Nižný Novgorod a to plne zaslúžene. Bol aktívnejší a z 32 striel sa presadili Sentiurin a Krasnoslobodcev. Gelašvili prispel k triumfu 17 zákrokmi, pričom zneškodnil aj dve z hokejky Rastislava Špirka. Ten v akcii strávil 20 minút. Glass inkasoval dva góly z 32 striel, pričom víťazný gól padol v 57. minúte.

Magnitogorsk vynuloval Petrohrad

Košečkin vychytal čisté konto, keď zlikvidoval 31 striel, aby doviedol Magnitogorsk k výhre 2:0 nad Petrohradom. Góly strelili dvojbodoví Lee a Brent. Domáci Ježov ich inkasoval zo 17 striel. Kým Metallurg vyhral tretí zápas v rade, SKA prehralo posledné tri zápasy.

Traktor si ukončil sériu prehier

Čeľabinsk bol prestrieľaný 40:14, ale nakoniec sa tešil z víťazstva 3:2 nad Atlantom. K ukončeniu päťzápasovej série viedli góly Mokina, Glinkina a Popova, ako aj 38 zákrokov Garnetta. Atlant prišiel o štvorzápasovú sériu výhier, keď z jeho hráčov skórovali len Kablukov a Bartyšin.

Slováci v akcii

HráčIce-timeBodyStrelyTM
I. Baranka (OMS) 20:23 0+0 1 2
Š. Ružička (OMS) 11:01 0+0 5 0
K. Kudroč (SIB) 20:16 0+0 1 2
T. Starosta (JUG) 17:03 0+1 2 0
M. Cibák (NIŽ) 15:09 0+0 2 0
T. Záborský (UFA) 17:06 0+0 2 0
L. Cingel (LEV) 06:47 0+0 2 0
J. Mikuš (LEV) 12:42 0+0 0 0
R. Špirko (SPA) 20:05 0+0 2 0
R. Lintner (MIN) 21:23 0+0 4 0
T. Surový (MIN) 17:04 0+0 2 0
I. Švarný (ZAH) 25:24 0+0 2 2
P. Podhradský (DON) 23:09 0+1 0 2
D. Gra?ák (DYN) 22:01 0+0 3 0
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist