Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
06. 02. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Reprezentácia 0 komentárov

Kanada na hokejovom turnaji bez hviezdneho Stamkosa

Hviezdny útočník Tampy Bay Lightning Steven Stamkos nakoniec nebude reprezentovať Kanadu na Zimných olympijských hráčoch v Soči. Posledné vyšetrenie totiž ukázalo, že zlomeninu holennej kosti pravej nohy nemá stále dostatočne doliečenú.

Stamkos robil všetko preto, aby stihol olympijský turnaj, hoci počiatočné prognózny stáli proti nemu. Jeho snaha prinášala ovocie a dlho to vyzeralo tak, že by olympiádu mohol stihnúť. Pred vyšetrením dokonca dúfal, že sa do akcie vráti už v sobotu.

Doktori mu však návrate pred olympiádou i reprezentovanie Kanady zakázali, pretože im to neumožnili výsledky CT skenu. Pred ďalšou kontrolou vynechá dva až tri týždne.

„Dnešok je samozrejme pre m?a veľmi nešťastný de?. Robil som čo sa dalo, aby sa zranená noha doliečila do začiatku olympiády, no bohužiaľ sa to nedá ovplyvniť. Dôležité je dlhodobé zdravie, preto nemôžem reprezentovať Kanadu, hoci by som veľmi chcel,“ skonštatoval Stamkos.

Stamkos pauzuje od 11. novembra, kedy si zlomil nohu pri náraze do bránky v zápase proti Bostonu. V tejto sezóne pritom nazbieral 14 gólov a 23 bodov v 17 zápasoch. V drese Kanady mal byť jednou z najväčších hviezd, no teraz musí Steve Yzerman za?ho nájsť náhradníka. Spomínajú sa Martin St. Louis, Eric Staal, James Neal či Claude Giroux.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist