Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 02. 2014 ⋅ Marek Kantorík Reprezentácia 0 komentárov

Daciuk nastúpi proti Slovincom

Kapitán ruskej reprezentácie Pavel Daciuk absolvoval vo štvrtok svoj prvý tréning s mužstvom, po ktorom zástupcom médií potvrdil, že je zdravotne v poriadku a nastúpi vo štvrtkovom stretnutí proti Slovinsku.

Tridsaťpäťročný center, ktorý odohral od prvojanuárového zápasu pod holým nebom iba dve stretnutia pre zranenie v dolnej časti tela, pricestoval do Soči v pondelok spolu s ďalšími hviezdnymi hráčmi z kanadsko-americkej NHL.

K svojim spoluhráčom sa na prvom kompletnom tréningu nepripojil, no v utorok už korčuľoval v jednom útoku spolu s krídelníkmi Iľjom Kovaľčukom a Alexandrom Radulovom.

„Cítim sa skvele, všetko je dobré. Budem hrať (proti Slovinsku, pozn. red.) na sto percent. Hrať za Rusko je vždy pekné, na olympiáde je vždy veľký tlak, ale teraz to je špeciálne, pretože hráme doma,“ povedal hviezdny útočník Detroitu Red Wings v rozhovore pre portál championat.com.

Rodák z Jekaterinburgu si dres Ruska obliekol aj na posledných troch olympiádach. V osemnástich stretnutiach nazbieral štrnásť bodov za tri góly a jedenásť asistencií. V aktuálnom ročníku získal 33 kanadských bodov (15+18) v 37 dueloch.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist