Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
11. 02. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Reprezentácia 0 komentárov

Kuzminová dvakrát minula a skončila šiesta

Slovenská reprezentantka v biatlone, Anastasia Kuzminová, nenadviazal na vydarený prvý pretek na olympiáde v Soči a utorkový stíhací pretek na 10km trati prešla ako šiesta. Zo zlata mala radosť favoritka Dariya Domračovová z Bieloruska.

Osudom Kuzminovej sa stali dva terče, jeden pri druhej streľbe v ľahu, a druhý, pri druhej streľbe v stoji. Do cieľa prišla so stratou 58,4 sekundy za Domračevovou, ktorý vyhrala s časom 29:30,7 a jedným nepresným pokusom v streľbe.

Striebornú medailu získala Nórka Tora Bergerová a bronz poputoval do Slovinska zásluhou Teje Gregorinovej. Medaila len o pár sekúnd ušla Gabriele Soukalovej z Českej republiky. Pred Kuzminovou skončila aj Ukrajinka Valj Semerenková. Druhá Slovenka, Jana Gereková, obsadila 35. miesto so štyrmi nepresnými pokusmi a skoro tri a pol minútovou stratou.

Biatlon – stíhací pretek (10 km) – ženy:
1. Domracheva (BLR) 29:30,7, 2. Berger (NOR) + 37,6 sek., 3. Gregorin (SLO) +42,0, 4. Soukalová (CZE) + 47,6, 5. Valj Semerenko (UKR) +52,9, 6. Kuzminová (SVK) +58,4 ... 35. Gereková (SVK) + 3:27;
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist