Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
13. 02. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Reprezentácia 0 komentárov

Hemský nedostal toľko príležitostí ako by chcel

Čakáte na to mesiace a olympijský turnaj konečne odštartuje. Vy však len sedíte, sedíte a sedíte. Také niečo zažil v stredu český útočník Aleš Hemský, ktorý nebol v zápase proti Švédsku tak vyťažovaný, ako by chcel.

Kľúčový hráč Edmontonu Oilers odohrá v NHL v priemere 16 minút na zápas. Pri stredajšej prehre 2:4 však strávil na ľade len sedem minút. Na svoje vôbec prvé striedanie dokonca čakal 31 minút, čím nebol vôbec nadšený.

„Je to ťažké, keď nehráte prvú polovicu zápasu. Nie som na to zvyknutý. Nevysedával som takto veľmi veľa rokov, no je to tak, ako to je. Snažil som sa potom len vrátiť do tempa a rozbehnúť moje nohy,“ skonštatoval Hemský.

Hemský odohral pred druhou prestávkou len jednu minútu a 23 sekúnd. V tretej tretine však už pravidelne zasahoval do akcie. Hral solídne, a tak by sa v ďalších dueloch situácia nemusela opakovať. „Je to na tréneroch. Je to ťažké otázka – dúfam v to. Snažil som sa podať môj najlepší výkon a cítil som sa tam dosť dobre,“ dodal Hemský.

zdroj: SlovakNHL.sk
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist