Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
23. 02. 2014 ⋅ Marián Masaryk Reprezentácia 0 komentárov

Vyjadrenia finalistov hokejového turnaja

Prinášame vám vyjadrenia hráčov po finálovom zápase mužského hokejového turnaja na 22. zimnej olympiáde v ruskom Soči, v ktorom Kanada zdolala Švédsko hladko 3:0.

Sidney Crosby (kapitán Kanady):
„Hrali sme veľmi dobre. Počas celého turnaja sme predvádzali to, čo sme potrebovali. Teraz mám radosť z toho, že naša práca žne úrodu. Defenzíva bola skvelá, obrancovia dobre korčuľovali a aj preto sme nemuseli o puky bojovať v našom obrannom pásme. Mohli sme hrať smerom dopredu a vytvárať si šance." (R-Sport)

Carey Price (brankár Kanady):
„Tento tím totálne zasvätil hru tomu, aby sa puk nedostal do našej bránky a ukázal nezlomnú pracovitosť a morálku. Dokázali sme to, sme nadšení a tešíme sa na návrat domov." (R-Sport)

Ryan Getzlaf (útočník Kanady):
„Dnes sme mali rovnaký plán ako v piatok proti Američanom - od začiatku súperovi nedarovať veľa voľného priestoru. Ak Švédi majú puk veľmi dlho na svojich hokejkách, vedia to využiť. Dnes na to nemali príležitosti. Celý náš tím odviedol skvelú prácu." (R-Sport)

Duncan Keith (obranca Kanady):
„Carey Price dnes zachytal veľmi dobre. Ani raz som nezaznamenal, že by mu puk vypadol. Všetko sa končilo v jeho lapačke." (R-Sport)

Jay Bouwmeester (obranca Kanady):
„Hrali sme presne tak, ako sme mali. Súpera sme prakticky k ničomu nepustili. V druhej tretine sme previedli výborný výkon a v tretej časti sme si triumf ustrážili." (R-Sport)

Henrik Lundqvist (brankár Švédska):
„Na celkové pocity sa ma radšej opýtajte až o niekoľko dní, teraz mi je hrozne. Cítil som, že sa každým zápasom zlepšujeme. Na víťazstvo sme potrebovali podať náš najlepší výkon, no nepredviedli sme ho. Kanada dnes hrala výborne." (R-Sport)

Jonathan Ericsson (obranca Švédska):
„V budúcnosti si zisk striebra možno budem užívať a ceniť, no teraz pre m?a veľa neznamená. O desať rokov na to budem isto pyšný, teraz som však sklamaný." (R-Sport)

Johnny Oduya (obranca Švédska):
„Dnes sme neukázali náš potenciál. Mali sme predviesť najlepší výkon na turnaji a to sme neurobili. Kanaďania hrali veľmi dobre a duel sa vyvíjal podľa ich plánu."
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist