Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
14. 09. 2010 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Jekaterinburg a Kaza? vyhrali, traja Slováci bodovali

V utorok boli v KHL na programe dve stretnutia. Z víťazstiev sa radovali Jekaterinburg a Kaza?. Do kanadského bodovania sa zapísali traja Slováci.

Hrdinom prvého utor?ajšieho stretnutia sa stal Andrej Šepelenko, ktorý bol autorom víťazného gólu. Stalo sa tak v 64. minúte, keďže sa zápas za stavu 3:3 musel predlžovať. Úvodný gól zápasu zaknihoval Čistiakov, ktorý skóroval v 4. minúte. Prvá tretina nakoniec skončila nerozhodne 1:1. O vyrovnanie sa postaral Jeremnko. V 28. minúte sa do vedenia zásluhou Magogina dostal Avtomobilist, no o minúte neskôr bolo vyrovnané - Komaristij. Chris Simon sa v 42. minúte postaral o vedenie Čechova, ale o dva minúty neskôr Sitnikov vyrovnal na 3:3. Takýmto stavom skončila aj základná hracia doba. Po zápase sa z výhry radovali aj traja slovenskí hráči - Michal Sersen, Tomáš Slovák, Miroslav Lažo - a jeden Čech (Angel Krstev). Lažo a Sersen získali po jednej asistencii. Ani jeden sa však nezapísal do kanadského bodovania.

V druhom zápase vyhrala Kaza? nad Nižnekamskom 3:1. Dvojnásobný víťaz Kontinentálnej hokejovej ligy rozhodol o svojom víťazstve až v 57. minúte, kedy skóroval Janne Pesonen. O minútu neskôr sa presadil jeho spoluhráč Danis Zaripov, ktorý strelil aj prvý gól Kazane. Za víťazné mužstvo nastúpil Marcel Hossa, no bodovať sa mu nepodarilo. Slovensko malo zastúpenie aj v tíme Nižnekamsku, za ktorý hral obranca Peter Mikuš, ktorý si pri jedinom góle svojho tímu pripísal sekundárnu asistenciu.

Slováci v akcii Ice-time G A B S TM
Michal Sersen (AVT) 19:55 0 1 1 1 0
Tomáš Slovák (AVT) 22:59 0 0 0 3 2
Miroslav Lažo (AVT) 12:43 0 1 1 3 4
Marcel Hossa (KAZ) 13:23 0 0 0 1 0
Peter Mikuš (NIŽ) 17:44 0 1 1 1 0

Česi v akcii Ice-time G A B S TM
Angel Krstev (AVT) 16:39 0 0 0 2 4
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist