Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
18. 11. 2014 ⋅ SlovakKHL.sk Slováci v KHL 0 komentárov

Miklík neľutuje, že podpísal zmluvu s Amurom

Slovenský útočník Michel Miklík zažíva na východe Ruska svoje prvé pôsobenie mimo Slovenska a napriek poslednému miestu v tabuľke neľutuje, že podpísal zmluvu práve s Amurom Chabarovsk.

„Vedel som, že Slovan chce pokračovať v spolupráci, ale agent mi povedal o záujme Amuru a ja som si zvolil ich. Napriek tomu, že sa nám v sezóne nedarí, neľutujem, že som podpísal zmluvu s Chabarovskom. Je to pre m?a nová skúsenosť. Dúfajme, že začneme vyhrávať. Do konca zostáva stále veľa zápasov,“ povedal Miklík pre Sportbox.

Tridsaťdvaročný rodák z Piešťan prišiel do prostredia, ktoré veľa hráčov neláka. On sa však dlhého cestovania nebál a navyše, rozhodnutie mu umožnili aj krajania, ktorý za klub hrajú.

„Spolu so Slovanom som niekoľkokrát bol v Chabarovsku a ako tridsiatnik som ešte nehral v zahraničí. Dlho som chcel skúsiť niečo nové. Okrem toho, vedel som, že do Chabarovska idú aj Rastislav Špirko a Marcel Haščák. Dlhé lety má nestrašili. V lietadle si aspo? stihnem pozrieť dva filmy,“ pokračoval Miklík.

Amuru prvé týždne sezóny nevychádzajú podľa predstáv a momentálne je s 25 bodmi najhorším tímom celej KHL. Teraz sa mu však začína dariť a v posledných siedmich dueloch zaknihoval štyri výhry.

„Nemôžem povedať, že sme sezónu začali zle. Začali sme s víťazstvami. Vyhrali sme niekoľko zápasov vonku, napríklad aj v Ufe. Ale potom sme prestali hrať. Teraz sa snažíme dostať z tejto priepasti. Robíme veľa školáckych chýb, ktoré sú v profesionálnom hokeji neakceptovateľné. S príchodom nového trénera sa všetko rýchlo zmenilo. Začali sme lepšie hrať, bojujeme až do konca a naša hra sa zlepšila. Všetci veríme, že začneme víťaziť,“ dodal slovenský reprezentant.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist