Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
30. 01. 2015 ⋅ Marek Kantorík Slováci v KHL 0 komentárov

Janus odchádza do Sparty Praha

Slovenský brankár Jaroslav Janus ukončil po vzájomnej dohode spoluprácu s tímom Slovan Bratislava. Jeho novým zamestnávateľom sa stal český klub Sparta Praha.

„Reagujeme týmto na ochorenie Rastislava Sta?u, ktorý je, bohužiaľ, na maródke do konca tejto sezóny,“ povedal pre web Sparty jej športový manažér Patrik Martinec. „Rasťo tvoril ako skúsený brankár trojicu s našimi talentovanými gólmanmi Novotným a Lukášom. Teraz prichádza Jaro Janus, aby sme mali pred vrcholom sezóny kompletné zloženie troch brankárov,“ dodal.

Janus sa na Prahu teší

Podľa internetovej stránky českého mužstva sa Janus pripojí k mužstvu v sobotu po prílete z Helsiniek, kde je momentálne s bratislavským mužstvom.

„Som veľmi nadšený, že o m?a Sparta prejavila záujem a všetko sa podarilo dotiahnuť k úspešnej dohode. Do Prahy sa veľmi teším, je to krásne mesto a Sparta je pre m?a jednoznačne najslávnejší český klub s obrovskou tradíciou a históriou. Pre m?a bude česť chytať za taký klub a cítim veľkú motiváciu a výzvu pomôcť Sparte k úspechom v dobre rozbehnutej sezóne,“ uviedol pre web Sparty dvadsaťpäťročný gólman.

Prešovský rodák pôsobil v Slovane takmer tri ročníky. V úvodnom (2012/13) pomohol slovenskému mužstvu k postupu do play-off. V tejto sezóne odchytal 25 zápasov, v ktorých zaznamenal osem víťazstiev a 89,1% úspešnosť zákrokov.

Štatistiky Jaroslava Janusa:

Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist