Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
30. 01. 2015 ⋅ Marek Kantorík Sumáre 0 komentárov

Laco inkasoval štyri góly, Jurčina prehral

V desiatich piatkových zápasoch nastúpili do akcie aj dvaja Slováci. Obaja prehrali, pričom brankár Ján Laco inkasoval štyri góly.

Lacovi nevyšiel návrat do akcie

Slovákovi Jánovi Lacovi sa nevydaril návrat do bránky Astany. Duel proti CSKA začal v bránke Poluektov, ale po prvom góle ho nahradil Laco. Ten inkasoval dohromady štyri góly, Astana prehrala 1:5. Da Costa zaznamenal jeden gól a na dva prihral, Ľubimov skóroval dvakrát. Andronov a Zaicev tiež skórovali, zatiaľ čo Sorokin chytil 25 striel. Poluektov s Lacom čelili dokopy 53 strelám. Jediný gól Astany zaznamenal Lundin, ktorý v 44. minúte znížil na 1:5. Barys ukončil sériu troch výhier, CSKA vyhralo štvrtý vzájomný duel za sebou.

Jurčinova Riga podľahla Záhrebu

Thomas prelomil nerozhodný stav v 55. minúte, aby rozhodol o výhre Záhrebu 2:1 na ľade Rigy. Strelecky sa presadil aj Bjorkstrand, kým Heeter prispel k tretej výhre v rade 23 zákrokmi. Recept na neho našiel iba Indrasis. Štyrikrát ho neúspešne ohrozil Milan Jurčin. Slovenský obranca strávil v akcii 21 a pol minúty. Nebodoval. Deslauriers opustil duel s 28 zákrokmi.

Magnitogorsk otočil zápas s Jugrou

Magnitogorsk prehrával v 55. minúte s Jugrou 2:3, nakoniec však zvíťazil 5:3. Víťazný gól strelil v 58. minúte Brent. Strelecky sa presadili aj Tereščenko (dvakrát), Zaripov a Stapleton. Košečkin chytil 22 striel, postupne ho prekonali Buľanskij, Maxwell a Magogin. Jugra prehrala tretí raz v rade.

Ufa prehrala s Čerepovcom

Ufa vyhrávala nad Čerepovcom 3:0 aj 4:3, Severstaľ napokon vyhral 5:4. Rozhodujúci gól zaznamenal Trubačov. Stasenko, Černov, Kovyršin a Bučnevič tiež prekonali Sochackého, ktorého po piatom góle nahradil v bránke Irving. Magogin čelil 22 strelám, góly Salavatu zaknihovali Tolpeko, Siomin a Koľcov (dvakrát).

Novgorod vyhral v Omsku

Avangard natiahol sériu prehier na tri zápasy, v piatok prehral doma s Novgorodom 2:3. Potapov rozhodol o víťazstve 82 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby. Stoliarov s Filatovom tiež skórovali. Kasutin chytil 17 striel a získal asistenciu. Góly Omsku strelili Sobotka a Perežogin.

Jekaterinburg porazil Minsk po nájazdoch

Golyšev a Palushaj premenili samostatné nájazdy a Jekaterinburg porazil Minsk 4:3. Nesterov, Loginov a Lazarev zaznamenali góly Avtomobilistu v základnom hracom čase, Cheechoo, Materuchin a Kulakov skórovali za Minsk. Obranca Ivan Švarný nehral.

Kaza? otočila zápas proti Čeľabinsku

Svitov a Varnakov zareagovali na gól Popova, aby doviedli Kaza? k výhre 2:1 nad Čeľabinskom. Garipov k nej pomohol 21 zákrokmi, kým Demčenko čelil 33 strelám. Kaza? vyhrala tretí zápas v rade, Traktor prehral štvrtý z ostatných piatich.

Soči ukončilo sériu prehier

Soči po troch prehrách konečne uspelo, keď na domácom ľade porazilo Podolsk 5:2. Viťaz bol aktívnejší, ale Gavrilova z 39 striel prekonal len dvojgólový Afinogenov. Naproti tomu, z hráčov domáceho tímu skórovali Lapenkov, Liaduchin, Kosticyn, Emmerton a Ščastlivij. Sateriho prekonali z 24 striel.

Lazušin a Karpov doviedli Dynamo k výhre

Lazužin zlikvidoval všetkých 19 striel, aby vychytal čisté konto a doviedol moskovské Dynamo k futbalovej výhre 1:0 nad Jaroslavľom. Rozhodnutie priniesol gól Karpova zo stredu druhej tretiny. Kokarev mohol zvýšiť na 2:0, ale nepremenil trestné strieľanie. Sanford kapituloval raz z 28 striel.

Petrohrad prehral aj s Atlantom

Po prehre s bratislavským Slovanom si hokejisti Petrohradu pripísali ďalšiu prehru. Tentokrát nestačili na Atlant. Engren urobil 32 zákrokov, Leščenko strelil víťazný gól a tím z Mytišči vyhral tretí zápas z ostatných štyroch. Skórovali aj Sošnikov a Jarulin. Koskinen urobil 24 zákrokov a jediný gól SKA strelil Panarin. Armádny klub prehral už tretí zápas v sérii.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist