Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka
01. 02. 2015 ⋅ Marek Kantorík Správy 0 komentárov

Slováci v Európe: Gra?ák rozhodol o výhre Fribourgu

V sobotných zápasoch európskych hokejových súťaží hrali aj niekoľkí Slováci. Dominik Gra?ák strelil víťazný gól, Július Hudáček zaznamenal ďalšiu výhru.

FÍNSKO (Liiga)

V dueli medzi IFK Helsinki a HPK Hämeenlinna nastúpili obaja Slováci. Po zápase bol spokojnejší útočník IFK Tomáš Záborský, ktorý sa tešil z víťazstva 3:2. Trenčiansky rodák odohral 17 minút a zaznamenal asistenciu pri víťaznom góle Taipalusa. Do štatistík si zapísal aj dva strelecké pokusy. Útočník HPK Marek Viedenský strávil na ľade takmer 19 minút s bilanciou dva mínusové body a dve strely.

ŠVÉDSKO (SHL)

Slováci nastúpili proti sebe aj vo Švédsku. Na ľade Luley sa predstavili domáci Peter Cehlárik, kým v bránke hosťujúceho Örebra bol Július Hudáček. Práve rodák zo Spišskej Novej Vsi sa tešil z výhry 3:2 po predĺžení. K zisku dvoch bodov pomohol 26 zákrokmi a asistenciou pri rozhodujúcom presnom zásahu. Cehlárik odohral 10 a pol minúty, počas ktorých nebodoval.

Obranca Tomáš Slovák bol druhým najvyťažovanejším hráčom Brynäsu, keď na ľade strávil takmer 22 minút. V stretnutí proti Frölunde nebodoval, tešil sa však z výhry 4:2. Košický rodák zaznamenal jeden strelecký pokus.

ŠVAJČIARSKO (NLA)

Obranca Dominik Gra?ák rozhodol prvým gólom v drese Fribourgu o výhre 3:2 nad Ambri-Piottou. Slovenský reprezentant zaznamenal v dueli aj plusový bod a dva strelecké pokusy. Fribourg je aktuálne na deviatom mieste v tabuľke, na poslednú postupovú pozíciu stráca tri body.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist