Reklama
Streftec Network:    SlovakNHL.sk  ·  SlovakKHL.sk  ·  SlovakFitness.sk
Staňte sa našími fanúšikmi:      
ikonka

Liga majstrov: Cehlárik a Jaroš zabojujú o celkový triumf

Finálovým súbojom švédskych klubov Lulea Hockey a Frölunda Indians sa v utorok skončí premiérová sezóna Ligy majstrov. O trofej zabojujú aj dvaja Slováci - Peter Cehlárik s Christiánom Jarošom.

Bronzoví medailisti z posledných MS hráčov do 20 rokov v Kanade obliekajú dres Luley. Tá vyradila v semifinále ďalšieho zástupcu švédskej SHL AIK Skelleftea. Frölunda postúpila cez fínsky tím Kärpät Oulu.

Kluby sa poznajú

Vo finále narazia na seba najofenzívnejšie tímy Ligy majstrov. Lulea strelila v doterajších 12 stretnutiach dokopy 54 gólov, Frölunda ešte o dva viac.

Mužstvá nastupujú pravidelne proti sebe v domácej najvyššej súťaži. V poslednom vzájomnom dueli z 22. januára zvíťazila Frölunda 4:1. Jediný gól Luley zaznamenal Cehlárik, ktorý v CHL získal štyri body (1+3) v 11 zápasoch.

Prvé finále Ligy majstrov bude vysielať 16 televíznych spoločností do 28 krajín. Slovenskí diváci si ho môžu pozrieť na stanici Slovak sport. Duel sa začína o 20:15 nášho času.
Daj svetu vedieť o svojom názore. Pridaj prvý komentár k článku.
Reklama
Najnovšie články
Reklama Hokej - Online Hry - Vychutnaj si pocit víťazstva!
Reklama

O SLOVAKKHL.SK
Mladší z hokejových webov z dielne Streftecu vznikol v roku 2010. Ide o spravodajský portál o Kontinentálnej hokejovej lige číslo 1 na Slovensku. Sústredí sa predovšetkým na Slovákov, ale ako jeden z mála webov v republike prináša aj novinky o hráčoch iných národností.

   NAŠA RODINA:
SlovakNHL.sk - Národná hokejová liga, Slováci v NHL, AHL, CHL
SlovakFitness.sk - posilňovanie, zdravý životný štýl
Databáza cvikov - Databáza cvikov pre rozvoj svalových partií

MOBILNÁ VERZIA   |   REKLAMA

Google+   Facebook   Twitter   RSS

© 2010 - 2024 SlovakKHL.sk.

Webdesign and Internet media - Streftec

TOPlist